Sara Lissdaniels

Branschorganisationen FAR utser Sara Lissdaniels till hållbarhetsspecialist. De senaste åren har hållbarhetsfrågorna fått ett ökat fokus, bland annat i och med EU:s direktiv om företagens hållbarhetsrapportering, CSRD, som nu ska implementeras i Sverige.

“För att vara fortsatt relevanta behöver vi förstärka inom hållbarhet och därför är det väldigt glädjande att vi nu har en egen hållbarhetsspecialist”, säger Therese Andersson, affärsområdeschef Medlem på FAR.

Sara Lissdaniels är i grunden auktoriserad revisor och har arbetat på FAR sedan 2021. Hon har tidigare varit anställd på bland annat Mazars och KPMG. Hon tillträder sin nya tjänst den 1 december.

Dan Håfström

Den 1 december tar Dan Håfström över som chefredaktör och ansvarig utgivare för FAR:s medlemstidning Balans. Dan Håfström varit journalist, producent och kommunikationsproffs i 25 år. Under det senaste året har han som frilansjournalist skrivit flera artiklar i Balans.

“Jag ser fram emot att ta ett helhetsgrepp på tidningen, och se vad vi kan skruva på för att göra den ännu mer angelägen och relevant. Att Balans från och med årsskiftet blir en renodlad webbtidning gör att vi kan bli mer snabbfotade och höja den journalistiska nivån. Det jag personligen tycker är roligast är att knyta kontakter med alla de människor som på olika sätt bidrar till utvecklingen av branschen”, säger Dan Håfström i ett pressmeddelande.

Dan Håfström efterträder Kristina Israelsson som varit tf chefredaktör sedan den juni, då Charlotta Marténg lämnade uppdraget som chefredaktör.

Christoffer Sellberg

Christoffer Sellberg, idag partner och Head of Automotive, blir ny Head of Clients & Markets på KPMG. Han efterträder Tina Zetterlund, som fått en internationell roll inom KPMG-nätverket som ny EMA Head of Clients & Markets, med ett ansvar som täcker Europa, Mellanöstern och Afrika. Sellberg har varit verksam inom KPMG sedan 2001, främst inom konsultdelen.

“Med ett tydligt fokus på våra kunder och djupa insikter om vår marknad och omvärld känns det naturligt att Christoffer nu axlar rollen som ny Head of Clients & Markets och bidrar till att lyfta vårt erbjudande till nya höjder”, kommenterar Mathias Arvidsson, vd på KPMG.

Både Arvidsson och Sellberg har bakgrund från KPMG:s kontor i Göteborg. Sellberg har redan tillträtt och kommer att ingå på KPMGs ledningsgrupp. Däremot lämnar Anders Kling KPMG:s ledningsgrupp och rollen som COO. Enligt kommunikationsavdelningen är Anders Kling kvar på KPMG i en annan roll.

Patrik Odlander

Patrik Odlander är ny CFO på Mazars med placering i Malmö. Han efterträder Ann-Sofie Kjellberg, som haft rollen sedan 2019 och nu slutar. Patrik Odlander har de senaste åren varit interimskonsult inom ekonomi med eget bolag. Han har tidigare haft flera chefsroller inom ekonomi och finans.

Joakim Holmquist

Joakim Holmquist har beslutat att återvända till baka på EY i Örebro, efter en kortare tid som ekonomichef på Kumbro-koncern. Holmquist har jobbat på EY över 10 år.

Eva Skymgård

Auktoriserade revisorn Eva Skymgård lämnar revisionen för att bli CFO på A Lot Decoration Sweden i Falköping. Hon har tidigare spenderat 13 år på EY, varav 4 var som kontorschef i Skaraborg. 

Gustav Svensson

Auktoriserade revisorn tillträder som koncernredovisningschef på Pamica och lämnar därmed revisionen efter 8 år. Han startade sin karriär på Grant Thornton och gick därefter vidare till KPMG. 

“Idag har varit sista dagen som revisor efter 8 år i branschen, stort tack till KPMG Sweden/kontoret i Halmstad/kunder/kollegor för det senaste året. “På måndag påbörjas officiellt en spännande resa med gänget på Pamica”, skriver han på LinkedIn. 

Jenny Falk

Auktoriserade revisorn Jenny Falk har börjat som redovisningsansvarig på Autocirc. Hon kommer senast från Grant Thornton, där hon tillbringade de senaste 8 åren och hade olika roller, inklusive redovisningsansvarig och ansvarig för utbildning inom ES (Ekonomisk Styrning). Hon var även en del av ES ledningsgrupp.

Nikola Pljevaljcic

Nikola Pljevaljcic går från GO Revision & Consulting till  RevisionsDuon NR, enligt färska uppgifter från RI. 

Christine Berglund

Auktoriserade revisorn Christine Berglund tillträder som ny internrevisor på Riksbanken. Senast kommer hon från EY, enligt hennes LinkedInprofil.

Antony Deng

Auktoriserade revisorn Antony Deng i Stockholm lämnar sin tjänst på Allians Revision & Redovisning AB för att starta egna byrån: Deng Revision. Det framgår av uppgifter från RI. På Allians Revision & Redovisning arbetade han i 2 år, varav de senaste två var som auktoriserad revisor. Deng har även arbetat på Parameter Revision.

Johan Skog

Efter att ha tillbringat 12 år på EY i Stockholm, varav de senaste 4 åren som Senior Manager, tar Johan Skog nu steget till Accountia Revision Det framgår av uppgifter från Revisorsinspektionen.

Maria Ullinger

Auktoriserade revisorn Maria Ullinger är ny revisor på Warmare revisionsbyrå i Borås, enligt uppgifter från RI. Hon kommer senast från KPMG där hon arbetat sen 2014. Innan dess drev hon byrån Företagsrevision Sjuhärad AB, enligt hennes LinkedInprofil. 

“Warmare, min nya arbetsplats! Ser fram emot en ny spännande resa! “Vi är ett härligt team på sju personer – och vi växer”, skriver hon i ett inlägg på LinkedIn. 

Lars Ahlert

Enligt uppgifter från RI lämnar nu auktoriserade revisorn Lars Ahlert sin anställning på Gothia Revision för att arbeta på sin egen byrå L.A. Revision. Ahlert har varit vid Gothia Revision i 8 år.

Johan Wintervalld

Baker Tilly Sveriges ordförande Johan Wintervalld, till vardags partner på Baker Tilly Helsingborg, valdes nyligen till nordisk ordförande inom nätverket. Han efterträder dansken Ramazan Turan på posten. Wintervalld får även en plats i European council, ett råd som består av åtta personer.

”Vi kommer att träffas varannan månad och diskutera samt verkställa strategier, tillväxt och personalfrågor, bland annat. Det är kul att Sverige tar ett större ansvar för det internationella nätverket och kan vara med och påverka”, säger Johan Wintervalld till Revisionsvärlden.

Johan Söderström

Johan Söderström tas in som delägare i kombibyrån Revideco. Söderström har de senaste åren drivit Revidecos rådgivningsavdelning med specialisering på delägarfrågor, företagsorganisation, incitamentsprogram och företagsvärdering. Han har arbetat på Revideco i 17 år, i början med revision.

Tina Zetterlund

KPMG:s marknadschef och tidigare skattechef Tina Zetterlund får en roll inom KPMG-nätverket som ny EMA Head of Clients & Markets, med ett ansvar som täcker Europa, Mellanöstern och Afrika.
Tina Zetterlund kommer att lämna sin nuvarande roll som Head of Clients & Markets för Sverige, Lettland och Litauen. Arbetet med att tillsätta en ersättare pågår. Zetterlund fortsätter som partner inom KPMG Sverige.

”Det känns otroligt spännande och utvecklande att få ta mina insikter och erfarenheter från vår marknad vidare inom KPMG i en internationell ledarroll”, säger Tina Zetterlund, i ett pressmeddelande.

Tina Zetterlund omvaldes nyligen till vice ordförande i branschorganisationen FAR, och förväntas få ordförandeposten om ett år.

Rolf Dahlberg

Entreprenören och Växjöprofilen Rolf Dahlberg, tidigare vd för Visma SPCS, har på senare år drivit Confido Redovisning, som i fjol såldes till redovisningskoncernen Talenom. Nu går han in som hälftenägare i Vendex Media som har visionen att om fem år vara ”den ledande webbyrån i Växjö”.
Vendex Media drivs av vd Per Jacobsson och vill ”erbjuda moderna och responsiva hemsidor” samt e-handelslösningar.
Rolf Dahlberg anser att marknadsföring och att synas på webben är viktigt inte minst för redovisningsbyråer.

”Redovisningsbyråer är generellt sett mindre bra på att marknadsföra sig. Argumentet är att man har för mycket att göra. Men om man inte marknadsför sig innebär det att man kan inte välja vilka kunder man vill jobba med eller kan ta betalt för det värde man faktiskt levererar till kunden”, skriver Rolf Dahlberg till Revisionsvärlden.

Rolf Dahlberg grundade mjukvaruföretaget SPCS på 1980-talet tillsammans med Jan Älmeby. Efter att bolaget köptes av Visma drog Jan Älmeby i stället igång konkurrenten Fortnox. Rolf Dahlberg blev vd på Visma SPCS och slutade 2015, men inte heller han kunde slå sig till ro som pensionär. Han gick in i redovisningsbyrån Confido Redovisning som i fjol såldes till redovisningskoncernen Talenom.

Läs RV:s intervju med Dahlberg från när Confido fick priset Årets tillväxtbyrå 2019 i Kronobergs län. En byrå som Vendex Media kan approchera är Melcob i Kalmar, som “jobbar aktivt med att inte synas“. 

Martin Hedberg

Martin Hedberg är ny CTO (it-chef) på WeAudit, den renodlade revisionsbyrån som även utvecklar programvara i systerbolaget Tech by WeSoft. Hedberg kommer att arbeta med båda verksamheterna och där igenom ”ta ett grepp om helheten”.
”När jag blev kontaktad av WeAudit blev jag väldigt glad, för jag tror verkligen mycket på deras resa och WeSofts mjukvaror för revisionsbyråer”, säger Martin Hedberg i ett pressmeddelande.
Hedberg har tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling inom koncerner som Ericsson och Tieto och har även arbetat med e-handel och i banksektorn.

 

Sven Cristea

Sven Cristea, tidigare auktoriserad revisor, delägare på KPMG och känd under namnet ”Tillväxtrevisorn”, blir ny vd och partner på SEVR Group som marknadsför sig som ett ”kunskapshus för ekonomifunktionen”. SEVR erbjuder bland annat tjänster inom rekrytering och interimsuthyrning, rådgivning kring transaktioner samt ekonomitjänster som leverantörskontra, redovisning och lön.

SEVR Group har sitt huvudkontor i Göteborg men finns även i Stockholm och Östersund. Koncernen drivs av bland andra managementkonsulten Henrik Wiberg, rekryteringskonsulten Elin Lindén och Andreas Colliander, tidigare revisor på KPMG. Sven Cristeas mor Diana är ordförande i  SEVR som tycks ingå i familjens konglomerat av bolag. Även Svens syster sitter i styrelsen.

Varför tror ni på att kombinera rekrytering, rådgivning och traditionella ekonomitjänster?

“Det saknas en aktör som på ett bra och personligt sätt lyckas vara rätt stöd för bolagen. Vi ska skala upp och etablera Finance as a service som det nya svarta inom ekonomi – bolagens bästa vän – i både goda och dåliga tider. Konceptet är enkelt – vi kan ersätta eller förbättra din ekonomifunktion”, skriver Sven Cristea till Revisionsvärlden.

Vad händer med den tidigare vd:n Henrik Wiberg?

“Henrik kommer att fokusera på Advisory/Management consulting – där vi bland annat ska etablera oss i USA”, skriver Sven Cristea.

 

Hans Nyström

I väntan på att en ny ekonomichef kan börja sin tjänst har Mariestads kommun tillfälligt tagit in Hans Nyström som en interimslösning som ekonomichef. Det skriver Mariestads-Tidningen.
Nyström har tidigare varit ekonomichef i flera kommuner, bland annat Västerås, Enköping och Nacka, jobbat för PwC samt haft flera uppdrag för Finansdepartementet. Nu driver han egen konsultfirma, Hans Nyström kommunanalys och interim AB.

Emma Lindeberg

Emma Lindeberg blir ny produktspecialist inom revision på mjukvaruföretaget Wolters Kluwer. Hon rekryteras från Frejs Revisorer där hon arbetat sedan 2016. I en kommentar säger Lindeberg  att hon hoppas kunna ”bidra med viktiga insikter efter åren som revisor”.

Fredrik Blomqvist

Fredrik Blomqvist säger nu upp sin auktorisation och lämnar KPMG i Malmö efter drygt fyra år. Istället arbetar han som koncernekonomichef på Limhamnshusgruppen AB.

“Efter fyra fantastiska år på KPMG vill jag ta tillfället i akt och tacka alla mina tidigare kollegor”, skriver han på Linkedin.

Johanna Hellström

Johanna Hellström lägger revisionen på hyllan efter sjutton år i branschen. Hon har tidigare arbetat på Allegretto Revision samt KPMG, och kommer senast ifrån Parsells. Nu tar hon sig an rollen som Finance Manager på maskintillverkaren Jungner Machines AB. 

Sandra Hassén

Sandra Hassén

Efter nästan 20 år i branschen lägger Sandra Hassén revisionen bakom sig och säger upp sin auktorisation.

Hon började sin karriär på Resam AB i Malmö där hon arbetade i drygt 13 år. Därifrån gick hon till Moore i Malmö, där hon arbetade i fyra och ett halvt år. Senast kommer hon ifrån Grant Thornton. Nu axlar hon rollen som Finance Accountant på Graphic Packaging International, som säljer förpackningar.

“Efter nästan två decennier i revisionsbranschen vill jag rikta ett stort tack till alla kollegor och kunder som jag haft förmånen att jobba med! Nu börjar ett nytt kapitel på Graphic Packaging International!”, skriver hon på Linkedin.

 

 

Malin Fredin

Auktoriserade revisorn Malin Fredin byter byrå från LR Akridi KB i Halmstad till Munka Ljungby Revision, en byrå hon själv driver. Det framgår av uppgifter hos RI.

Niklas Lindh

Efter 13 år på Grant Thornton startar Niklas Lindh eget: Enligt Revisorsinspektionen arbetar han numera på Strömsbergs Revisionsbyrå, med säte i Karlstad. Bolaget registrerades så sent som i augusti och har angett följande som verksamhetsbeskrivning: “Bolagets ska bedriva revision och därmed förenlig verksamhet.” I styrelsen sitter Niklas Lindh.

Pierre Jibro

Auktoriserade revisorn Pierre Jibro går från Nexia Revision Stockholm till Deloitte. Det framgår av uppgifter hos Revisorsinspektionen.

Joakim Holmquist

Efter 10 år som revisor på EY i Örebro och Västerås blir Joakim Holmquist ny ekonomichef för Kumbro-koncernen, som ägs av Örebro kommun och Kumla kommun.

Per Gunnarsson

Per Gunnarsson, tidigare styrelseordförande i programvaruföretaget INBooks, tar över som ny vd i bolaget efter Mikael Folkesson som enligt ett pressmeddelande “valt att anta nya utmaningar”. Ny styrelseordförande blir Håkan Jansson, tidigare styrelseledamot i INBooks.

Per Gunnarsson har varit aktiv i bolaget under tre år i form av arbetande styrelseordförande och ansvarig för den kommersiella delen av bolaget. Per Gunnarsson har över 20 års erfarenhet från ledande positioner från både TeliaSonera och Oriflame.

INBooks erbjuder mjukvarulösningar till redovisningsbyråer och bokföringsprogram till mindre företag. Nyligen lanserades ett nytt affärsområde i form av mjukvarulösningar till fastighetsbranschen. Bolaget har nära 30 medarbetare på kontor i Växjö, Stockholm och Göteborg.

 

Susanne Tillqvist

Managementkonsulten Susanne Tillqvist, tidigare delägare på EY, har fått ett nytt jobb som Managing Vice President, Regional lead Nordics, på analysfirman Gartner. Det skriver Tillqvist på Linkedin. Susanne Tillqvist arbetade under 12 år på EY, bland annat med rådgivning till offentlig sektor. Efter att hon lämnade EY år 2018 har hon drivit egen konsultverksamhet och startat jämställdhetsplattformen WizWomen.

Mikael Gramer

Programvaruföretaget Blikks medgrundare att Mikael Gramer kommer att återgå till rollen som vd på bolaget, skriver nyhetssajten Breakit.  De senaste åren har Gramer haft rollen som produktchef, medan Kersti Bergström varit vd. Nu byter de delvis roller.

“Kersti har varit vd i 4 år och gjort ett helt fantastiskt jobb. Hon ville fokusera än mer på sina hjärtefrågor som produkt, användarresa och marknad och hon kommer nu att istället ta rollen som produktchef samt vice vd. Jag var ju vd innan Kersti tog vid, så nu ska det bli kul att få komma tillbaka och bestämma lite igen”, säger Mikael Gramer till Breakit.

Blikk är baserat i Piteå och utvecklar programvara för bland annat tidsrapportering. Bolaget har en lösning för byråer som heter Blikk Byrå. Under förra året klev norska Visma in som majoritetsägare i bolaget med en ägarandel på 51 procent.

Jens Edlund

Jens Edlund, grundare av Edlund & Partners i Östersund, har utsetts till Regional Director Nordic-Baltic i byrånätverket TGS och medlem av TGS Strategic Council, en rådgivande ägargrupp till TGS internationella styrelse.
Edlund & Partners är en växande kombibyrå som år 2020, som första byrå i Sverige, gick med i TGS, en byråallians grundad i Frankrike.

Kristofer Håkansson

Kristofer Håkansson har den 27 juni utsetts till vd för RSM i Göteborg. Han är auktoriserad revisor och sedan flera år tillbaka partner och styrelseledamot. Han rekryterades till RSM Göteborg från EY 2017. Vd-tjänsten är ny, det senaste året har byrån haft kontorschefer.
“Jag är entusiastisk inför denna nya utmaning och ser fram emot att fortsätta bygga på företagets framgångar genom tillväxt, innovation och starka kundrelationer. Medarbetarnas välmående är viktigt för mig, och jag är engagerad i att skapa en positiv arbetsmiljö där de kan trivas och bidra till vår framgång”,  säger Kristofer i pressmeddelandet från RSM.

 

Emil Jansbo

Fastighetsbolaget Emilshus har utsett Emil Jansbo till Chief Financial Officer, CFO, med planerat tillträde vid årsskiftet. Han efterträder nuvarande CFO Jonas Karlsson som har valt att lämna sin tjänst. Jansbo kommer närmast från en CFO-tjänst på fastighetsbolaget Intea Fastigheter och har tidigare jobbat på Savills Investment Management och varit avdelningschef inom PwC Corporate Finance.

“Jag är glad att vi får Emil ombord som ny CFO för Emilshus. Hans erfarenhet och driv blir en viktig tillgång för oss när bolaget
fortsätter att växa”, kommenterar Jakob Fyrberg, VD för Emilshus.

Emilshus är ett fastighetsbolag som förvaltar kommersiella fastigheter med södra Sverige som kärnmarknad.

Carmine Di Sibio

EY:s globala ordförande och vd Carmine Di Sibio går i pension i juni nästa år, ett år tidigare än planerat. Det rapporterar Wall Street Journal. Beslutet kommer cirka två månader efter att EY avbröt den planerade avknoppningen av konsultdelen. Avknoppningen drevs hårt av Di Sibio men stoppades efter internt motstånd bland amerikanska partners.

Di Sibio skulle leda en avknoppad konsultdel. Arbetet med att hitta en efterträdare inleds senare i sommar.

Kristina Israelsson

Branschorganisationen FAR:s kommunikatör Kristina Israelsson blir ny tf chefredaktör för medlemstidningen Balans.

”Jag är glad att jag har fått förtroendet att ta över Balans. Nu ser jag fram mot att få fortsätta att utveckla tidningen så att vi hittar de medlemsnära texterna som berör och är relevanta för våra läsare”, säger Kristina Israelsson i en kommentar.

Den tidigare chefredaktören Charlotta Marténg lämnar tjänsten som chefredaktör och ansvarig utgivare för Balans och startar nu eget inom journalistik och kommunikation.
FAR:s kommunikationschef Pernilla Halling blir ansvarig utgivare för Balans, som kommer ut som papperstidning sex gånger per år och som även har en webb och ett nyhetsbrev. FAR har också rekryterat ytterligare två kommunikatörer, Cajsa Wiklund och Eric Widegren, som tillträder efter sommaren.

 

 

Cecilia Brunnberg

Cecilia Brunnberg är sedan i mars ny marknadschef för Talenom Sverige. Hon arbetar även globalt tillsammans med koncernens övriga marknader; Finland, Spanien och Italien. Brunnberg kommer enligt hennes Linkedinprofil närmast från näthandlaren Ankorstore, där hon varit Head of Marketing Nordics.

Adam Bermhagen

Adam Bermhagen är ny verksamhetschef för Baker Tillys huvudkontor, samtidigt som han fortsätter sin roll som International Business Leader.

“Är glad över att få meddela att jag kliver in i en ny roll på Baker Tilly Sverige och lämnar min tidigare roll som Nationell Nätverkskoordinator”, skriver Bermhagen på Linkedin.

Kirsi Rönnlycke

Auktoriserade redovisningskonsulten Kirsi Rönnlycke återvänder till Revideco i Stockholm. Rönnlycke arbetade med revision hos Revideco under 10 år fram till 2008 och har sedan arbetat på flera andra byråer, bland annat Allians.

“Kirsi kommer att jobba med redovisning och rådgivning både mot internationella och svenska kunder”, skriver Revideco på sin webbplats.

Peter Alm

Peter Alm är ny expert på Revisorsinspektionen. Han har varit verksam på PwC i 36 år, bland annat som auktoriserad revisor och certifierad kommunal revisor. Alm har framförallt arbetat med revision av kommunala bolag och kommuner men även med revision av ägarledda bolag samt med ghostwriting i PwC:s interna kvalitetskontroller. Han har även arbetat med utveckling av revisionsmetodik internt inom PwC och lämnat input till den standard för kommunal räkenskapsrevision som FAR, Skyrev och SKR tagit fram. Alm kommer på RI främst att delta i kvalitetskontroller och med expertkunskap vid den riskbaserade tillsynen.

Andreas Björkman

First North-bolaget M.O.B.A. Network utsåg i mars Andreas Björkman till CFO i koncernen. Han var tidigare business controller på samma bolag.  Björkman har tidigare varit revisor på Grant Thornton och CFO på Generaxion.

M.O.B.A Network driver communities för den globala gaming-marknaden. Bolaget äger ett av världens största nätverk för spelare samt YouTube-nätverket Union For Gamers (UFG).

Mia Bjurkell

Mia Bjurkell blir nu Director of Risk & Compliance på betalbolaget Trustly. Hon har tidigare lett tillsynen av betalinfrastrukturen vid
Finansinspektionen och varit riskkonsult på KPMG. Bjurkell kommer att tillträda sin tjänst den 22 maj och rapporterar till Chief
Risk & Compliance Officer för Europa.

Trustly rekryterar även Anna Bjurefeldt i en tung roll, se separat notis.

Anna Bjurefeldt

Betalbolaget Trustly tillsätter Anna Bjurefeldt som Head of Internal Audit. Rekryteringen sägs vara ett led i Trustlys ambition att “ytterligare stärka sin kompetens inom riskhantering och regelefterlevnad, i takt med att bolaget fortsätter sin hållbara tillväxtresa.” Anna Bjurefeldt är för närvarande Riskchef hos Pensionsmyndigheten och har tidigare varit chef för internrevisionen på Riksgälden. Dessförinnan jobbade hon 11 år som konsult på Deloitte där hon ledde internrevisioner för kunder i olika sektorer.

Bjurefeldt tillträder sin tjänst den 1 oktober och kommer att rapportera direkt till styrelsen och Josefin Lindstrand, ordförande för Trustlys risk och regelefterlevnadskommitté för gruppen.

Anders Jerkeryd

Anders Jerkeryd, säger upp sin auktorisation som revisor. Sedan april är han koncernredovisningsansvarig på Neobo Fastigheter. Närmast kommer han från Huvufdstaden, där han under en kortare period arbetat som konsult. Tidigare har han han under mer än 11 år arbetat på KPMG. Allt enligt Linkedin.

Anders Dahlberg

Vid helgens regionstämma för Centerpartiet i Västra Götaland valdes auktoriserade revisorn Anders Dahlberg till ny ordförande, skriver Lysekilsposten.

“Tillsammans med övriga i styrelsen och alla aktiva medlemmar runt om i Västra Götaland ser jag fram emot att bygga Centerpartiet starkare inför valet till Europaparlamentet 2024 och de allmänna valen 2026”, säger Anders Dahlberg.

Anders Dahlberg har arbetat på PwC i Trollhättan över tio år. Han började sin politiska bana inom Centerpartiets ungdomsförbund 2002. Dahlberg toppade den regionala C-listan vid det senaste riksdagsvalet, men Centerns dåliga valresultat gjorde att han missade en hägrande riksdagsplats.

“Verkligen tråkigt att falla på målsnöret. Jag var väldigt taggad på att göra jobbet och tycker att jag med ca 10 år som revisor har flera perspektiv att bidra med”, sa han då till Revisionsvärlden.

Mounir Messaoud

Mazars chef för it- och dataanalys Mounir Messaoud blev nyligen omvald till ordförande för svenska delen av ISACA, en internationell yrkesorganisation för it-revision. Det skriver ISACA Sweden på Linkedin.

Ibrahim Patel

Ibrahim Patel säger upp sin auktorisation som revisor och slutar på Grant Thornton i Jönköping där han tjänstgjort i nästan 6 år. I stället arbetar han nu som redovisningsekonom på Skogsstyrelsen.

“Jag vill rikta ett stort tack till både kunder och kollegor för 6 härliga år på GT! Nu ser jag fram emot nya utmaningar!”, skriver Ibrahim Patel på Linkedin.

Linda Norrman

Linda Norrman väljer att säga upp sin auktorisation som revisor för att istället börja arbeta som företagsrådgivare på Almi Företagspartner Kronoberg, i Växjö. Hon började sin karriär på EY i Stockholm 2010, och har sedan dess även arbetat på Advice Revision i Växjö. Senast kommer hon från Luminor Revision AB. 

Mattias Holm

Mattias Holm säger upp sin auktorisation och lämnar PwC i Gävle bakom sig efter fem och ett halvt år som revisor. Sedan en tid är han Risk Manager på Tube BU EMEA.

Max Enskog

Efter drygt 15 år som revisor säger Max Enskog upp sin auktorisation. I stället satsar han helt på sin egen konsultfirma Onewood Solutions AB. Han började sin karriär på BDO i Göteborg, och har därefter arbetat på KPMG som Senior Manager, enligt Linkedin.

“Dagen har kommit – efter 16 år inom revisionsbranschen på KPMG och BDO, varav de flesta som auktoriserad revisor har det nu blivit dags för mig att köra igång med mitt eget konsultbolag, 1W Solutions (uttalas Onewood – ja det är en ordvits).

Jag har redan rivstartat livet som fristående genom att hoppa in och hjälpa några av Sveriges största och främsta bolag med koncernredovisning och omstruktureringar.”, skriver Max Enskog på Linkedin.

Rasmus Edenblad

Rasmus Edenblad lämnar PwC och revisionen bakom sig och säger upp sin auktorisation efter nästan nio år i branschen. Nu axlar han rollen som ekonomichef på maskinhandelsföretaget Axima Ab.

“I mer än 8 år har jag haft förmånen att få arbeta med fantastiska kollegor och kunder på PwC Sweden, men nu väntar nya utmaningar och erfarenheter!”, skriver Rasmus Edenblad på Linkedin.

Therese Johansson

Efter närmare nio år på EY i Stockholm säger Therese Johansson nu upp sin auktorisation som revisor. I stället arbetar hon nu som Financial Controller på ljudboksförlaget Storytel. 

 

Ida Lindberg

I mars startade Ida Lindberg som HR-chef för VIEW Ledger i Sverige. Lindberg är utbildad beteendevetare och har arbetat med HR de senaste 15 åren främst med fokus på organisationsutveckling, rekrytering, ledarskap och kultur. Hon kommer närmast från utbildningsföretaget Junglemap.

“Med gedigen erfarenhet av att bygga upp och ansvara för HR-funktioner hos snabbväxande bolag både i Sverige, Norge och globalt blir hon en värdefullt resurs för snabbväxande VIEW Ledger”, skriver byrån.

Nawras Hussein

Auktoriserade revisorn Nawras Hussein lämnar Mazars i Malmö för att ansluta till Resursgruppen Revision & Rådgivning AB. Det visar uppgifter hos Revisorsinspektionen. Resursgruppen är en renodlad revisionsbyrå efter att man nyligen sålda redovisningsdelen till View Ledger, se tidigare artikel.

Matz Ekman

Auktoriserade revisorn Matz Ekman lämnar BDO för att köra egen låda. Hans byrå LR Revision Recenseo verkar i Kungsängen norr om Stockholm. Matz Ekman arbetade på BDO i fem år med titeln Director, men har även varit 27 år på PwC, enligt Linkedin.

Didric Andersson

Auktoririserade revisorn Didric Andersson lämnar Grant Thornton i Jönköping för starta den egna byrån DA Revision.
”Efter snart 9 år på Grant Thornton Sweden så bär det av mot nya äventyr … Lika delar läskigt som spännande”, skriver han på Linkedin.

Tatiana Andersson

Auktoriserade redovisningskonsulten Tatiana Andersson är ny på Revidecos Stockholmskontor. Hon kommer närmast från Hummelkläppen.

Christina Strömbäck

Christina Strömbäck är fr o m 20 mars avdelningschef på Revisorsinspektionen med ansvar för tillstånd, examination och verksamhetsstöd. Hon kommer närmast från tjänsten som administrativ chef vid myndigheten Delegationen mot segregation. Hon har även arbetat på Förvaltningsrätten som kanslienhetschef, controller på Pensionsmyndigheten samt olika uppdrag inom Kronofogdemyndigheten.
Strömbäck efterträder Kristina Rasmusson, som lämnar myndigheten för Statens historiska museer, som driver sju museer i Stockholm.

Carina Edlund

Nyligen berättade Revisorsinspektionen om att tidigare delägaren på PwC Bosse Hjalmarsson knyts till Revisorsinspektionen (RI) som expert. Nu är det klart att KPMG-veteranen Carina Edlund också börjar på myndigheten.

”Carina kommer främst att arbeta med redovisningsrelaterade frågor inom ramen för särskild kvalitetskontroll och riskbaserad tillsyn”, skriver RI på webbplatsen.

Edlund har mer än 35 års erfarenhet från revisionsbranschen och har främst arbetat med noterade bolag. Hon har även varit verkställande ledamot i Rådet för finansiell rapportering samt under mer än 10 år ledamot i Expertpanelen, som stödjer Rådet i sitt arbete att löpande bevaka utvecklingen av god redovisningssed för noterade svenska företag. Hon har även varit ledamot i Ekonomistyrningsverkets Redovisningsråd under mer än 10 år.

Bosse Hjalmarsson

Tidigare delägaren på PwC Bosse Hjalmarsson knyts till Revisorsinspektionen som expert. Hjalmarsson har främst arbetat med revision av börsnoterade internationella koncerner. Han lämnade nyligen PwC efter 37 år och har bland annat varit ansvarig för Risk Management inom PwC, både i Sverige och internationellt. Hjalmarsson har under många år även varit ordförande i FARs Policygrupp för revision.

“Bosse kommer främst att delta i kvalitetskontroller och med expertkunskap vid den riskbaserade tillsynen och i utvecklingsarbete”, skriver Revisorsinspektionen på webbplatsen.

Annica Glantz

Snabbväxande redovisningskoncernen Talenom förstärker organisationen i Sverige genom att rekrytera Annica Glantz som ny HR-direktör. Hon började i januari 2023. Glantz kommer närmast från ett dotterbolag till Bosch där hon verkade i roller som HR Projektledare, HR Business Partner chef och tillförordnad Head of HR/HR direktör.

”Det här är ett otroligt spännande uppdrag och jag är mycket glad över förtroendet och ser fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med alla fantastiska kollegor. Framåt ser jag att kultur, ledarskap, kompetensförsörjning, kompetensutveckling och ett hållbart arbetsliv kommer att vara avgörande för vår fortsatta framgång och tillväxt”, säger Annica Glantz i en kommentar.

Maria Olofsson

Revisionsbyrån WeAudit rekryterar Maria Olofsson som ny HR-ansvarig, med placering i Göteborg. Hon har liksom vd Daniel Kero Ljungberg bakgrund på RSM i Göteborg, där hon varit HR- och kontorsansvarig. Maria Olofsson tillträder hos WeAudit den 3 april.

Kristina Rasmusson

Administrativa chefen på Revisorsinspektionen (RI) Kristina Rasmusson lämnar myndigheten för samma roll på Statens historiska museer, som driver sju museer i Stockholm. Rasmusson har varit på RI sedan 2016. Hennes efterträdare kommer snart att presenteras.

Alexandra Mann

Alexandra Mann säger upp sin auktorisation för att istället jobba på STIHL Nordics med rollen Nordic Accounting Manager. Bolaget säljer sågar och trädgårdsverktyg för utomhusbruk. Alexandra Mann kommer senast från KPMG i Göteborg där hon arbetat sedan examen 1998, enligt Linkedin.

Henrik Wimmergren

Henrik Wimmergren lämnar yrket som auktoriserad revisor bakom sig för att satsa på sitt eget åkeribolag MÖRBYLÅNGA ÅKERI AB. Wimmergren har de senaste 21 åren arbetat på Deloitte, enligt Linkedin.

Magnus Håkansson

Magnus Håkansson säger nu upp sin auktorisation och lämnar EY efter 13 år. Han tar sig nu an tjänsten som Senior IFRS specialist på Vattenfall med bas i Solna. 

Rikard Hjamarsson

Efter drygt sju år på Deloitte i Stockholm säger Rikard Hjalmarsson upp sin auktorisation. Istället arbetar han nu som Group Accounting Specialist på Dometic, ett bolag som bland annat säljer kylskåp.

Veerle Groenendijk

Veerle Groenendijk har lämnat EY och lagt auktorisationen på hyllan. Istället arbetar hon nu som Head of Group Accounting and Reporting på techbolaget Nimlas Group AB i Linköping, enligt Linkedin.

Roland Sigbladh

Efter åtta år hos branschorganisationen Srf Konsulterna går Roland Sigbladh i pension. Efterträdaren Lena Lind tog redan i september 2022 över rollen som vd och från mars är hon även förbundsdirektör. I ett personligt “bokslut” i medlemstidningen Konsulten skriver Sigbladh:

“Den snabba teknikutvecklingen som förändrat vårt arbetssätt mot mindre rutinarbete och mer rådgivning har fått en egen plattform via den unika certifieringen av affärsrådgivare som Srf konsulterna erbjuder. Snart är hela 500 av våra medlemmar certifierade för den viktiga affärsrådgivarrollen och antalet medlemmar inom lön växer snabbt. Att få leda en sådan organisation har varit en stor glädje och stoltheten över vad vi uppnått är svår att beskriva i ord.”

Mounir Messaoud

Mounir Messaoud har tillträtt som head of IT och data analytics services hos Mazars Sverige.
Messaoud kommer närmast från RSA-gruppen där han arbetat som IT Audit Manager för Skandinavien och Mellanöstern. Tidigare har han innehaft befattningar hos Nordea och Transcendent Group. Mounir Messaoud är ordförande för ISACA, en internationell yrkesorganisation för it-revision. Han sitter även i styrelserna för Trygg-Hansa och Elissa Infinity.

Marie Baumgarts

KPMG:s hållbarhetsexpert Marie Baumgarts tar plats i en rådgivande expertgrupp för hållbar finanssektor (Platform on Sustainable Finance) inom EU.
”Plattformen har mandat att ge kommissionen råd om fullbordandet av EU:s ramverk Sustainable Finance och EU:s taxonomi”, säger Marie Baumgarts, partner på KPMG, i ett pressmeddelande.
Baumgarts är en blytung hållbarhetsprofil som rekryterades till KPMG för drygt ett år sedan. Hon kom närmast från SEB, där hon varit hållbarhetschef och ansvarat för regulatoriska frågor. Hon har varit med på tidningen Aktuell Hållbarhets lista över “Sveriges hållbarhetsmäktigaste”. Hon var även medlem i EU:s tekniska expertgrupp som tog fram taxonomin. Baumgarts har tidigare i karriären varit Sverigeansvarig för hållbarhetsrådgivningen på EY.

Sten Eriksson

Från vårens prov 2023 blir det förändringar i Revisorsinspektionens examensråd. Rådet utökas med en ny ledamot; Sten Eriksson, godkänd revisor på flyttaktuella Folkesson Råd & Revision i Uppsala.

“Myndigheten ser behovet av att de mindre företagens förutsättningar och perspektiv representeras i rådet och vid framtagandet av provet”, skriver RI på webbplatsen.

Walter Schuster, professor på Handelshögskolan i Stockholm, lämnar rådet och ersätts av Niclas Hellman, docent och tf professor på samma skola.

Examensrådet utses av myndighetschefen för en period av tre år. Förordandet gäller fr o m framtagandet av vårprovet 2023. Rådet består därefter av:

Niclas Hellman, docent på på Handelshögskolan i Stockholm

Sten Eriksson, Folkesson Råd & Revision

Mia Rutenius, ordförande, auktoriserad revisor, Grant Thornton AB

Anna-Karin Brusk Rönnqvist, vice ordförande, auktoriserad revisor, Revisorsinspektionen

Fredrik Nilsson, professor, Uppsala universitet

Katrin Schrewelius, auktoriserad revisor, KPMG AB

Tobias Stråhle, auktoriserad revisor, PwC AB

Lotta Westerberg

Lotta Westerberg började den 9 januari hos Revisorsinspektionen, skriver myndigheten på webbplatsen. Hon är jurist och kommer huvudsakligen att arbeta med tillsynsärenden och med särskilda kvalitetskontroller. Westerberg kommer närmast från Swedbank där hon var Senior Compliance Officer med speciell inriktning mot ekonomisk brottslighet. Innan dess har hon bl.a. arbetat på Fastighetsmäklarförbundet och Fastighetsmäklarinspektionen och Revisorsinspektionen.

Madeleine Lindblom

Efter Madeleine Lindblom, som bland annat suttit i styrelsen för programvaruföretaget 24SevenOffice, har fått en ny tjänst som Product Manager på konkurrenten Fortnox.

”Efter 13 år som partner, slutkund, styrelseledamot och anställd hos 24SevenOffice Sverige & 24SevenOffice Norge är det dags för mig att stänga ner datorn och tacka för mig…”, skriver Madeleine Lindblom på Linkedin.

Till Revisionsvärlden skriver Lindblom att hon ska ansvara för området “Rapportera” som bland annat inkluderar modulerna Avstämning & Rapportering och Bokslut & Skatt.

Lindblom var delägare på redovisningsbyrån Credité Consulting i Stockholm som senare köptes av 24SevenOffice.
Hon lämnade i maj 2022 styrelsen för 24SevenOffice Group och i december styrelsen för det svenska bolaget 24SevenOffice Sweden AB.

Martina Torp

Martina Torp lämnar revision för att i stället bli koncernredovisningschef på SBB, ett fastighetsbolag noterat på Stockholmsbörsen. Hon har arbetat i åtta år på PwC.

Adam Bermhagen

Nätverkskoordinatorn på Baker Tilly Sverige – Adam Bermhagen – är numera även International Business Leader på samma organisation.
”Tack vare min tid som Nätverkskoordinator har jag fått möjlighet att vidareutvecklas och ta på mig en ny utmaning parallellt med min nuvarande roll”, skriver Adam Bermhagen på Linkedin.

Charlotta Lundberg

Programvaruföretaget Fortnox meddelar att Charlotta Lundberg har utsetts till ny chef för Affärsområdet Byrån, vilket även innefattar en plats i Fortnox koncernledning. Charlotta Lundberg har tidigare haft chefspositioner inom EF Education och Hi3G Access. Enligt Linkedin kommer hon närmast från en roll som Chief Commercial Officer (CCO) på Silver Life, ett bolag som utvecklar äldreboenden och som ägs av bland andra EQT:s ordförande Conni Jonsson. Lundberg kommer att börja på Fortnox den 6 mars. Camilla Skoog, som varit chef för affärsområdet sedan 2020, kommer att lämna Fortnox för nya utmaningar, enligt ett pressmeddelande.

 

Albin Holm

Albin Holm säger nu upp sin auktorisation som revisor och lämnar PwC i Helsingborg efter drygt sju år i tjänst. I stället ska han arbeta som ekonomichef på transportbolaget NTG Cargorange AB. Bolaget hade en omsättning på 190 Mkr 2021.

Bjarne Andreassen

Bjarne Andreassen lämnar både KPMG och revision bakom sig efter över 24 år på KPMG i Stockholm. I stället arbetar han nu på Magnusson Law som ekonomichef.

”Känns fantastiskt kul och spännande!”, skriver han på Linkedin.

David Hanson

Efter drygt åtta år i branschen väljer David Hanson att säga upp sin auktorisation som revisor för att i stället ta sig an rollen som Head of Group Consolidation på Munters i Stockholm, enligt Linkedin. Hanson har sedan 2015 arbetat på EY i Stockholm.

Lovisa Gunnarsson

Lovisa Gunnarsson lämnar nu revisionen och PwC bakom sig för att i stället börja arbeta på Mpya Finance som ekonomikonsult, enligt linkedin. Gunnarsson arbetade på PwC i nästan sex år.

Philip Sahl

Efter drygt elva år på Grant Thornton i Västerås lämnar nu Philip Sahl byrån och säger upp sin auktorisation. I stället börjar han nu arbeta på AW Group AB som Financial Controller.

Denice Nyström

Auktoriserade revisorn Denice Nyström lämnar KPMG i Eskilstuna där hon arbetat i fyra år, och börjar nu arbeta på Rådek i samma stad.

Ivan Ticic

Auktoriserade revisorn Ivan Ticic lämnar EY i Stockholm efter sju år för att i stället arbeta på Ekonum i Örebro, där han även är delägare.

Joe Ucuzoglu

Joe Ucuzoglu

Sedan årsskiftet leds Deloitte-nätverket av Joe Ucuzoglu, enligt ett pressmeddelande. Ucuzoglu har varit vd för Deloitte USA sedan 2019.
Ucuzoglu efterträder Punit Renjen, som har varit global vd sedan 2015. Deloitte USA har i sin tur utsett Jason Girzadas till vd. Dessutom ska Lara Abrash bli ny styrelseordförande. Båda går in i sina nya roller den 4 juni (med förbehåll för partneromröstningar).
Girzadas har varit chef för den amerikanska konsultdelen och var senast ”US principal of businesses”, en roll som tycks ha gått ut på att integrera de olika tjänsteområdena hos Deloitte i USA.
Deloitte Global har 415 000 medarbetare och intäkter på 59,3 miljarder dollar/år.

Carl-Oscar Lindholm och Linda Täpp

Aspia Group informerar om två nya partnerutnämningar:

Carl-Oscar Lindholm, kundansvarig och auktoriserad redovisningskonsult. Han är verksam i Stockholm har enligt Linkedin arbetat på Aspia i fyra år. Dessförinnan har han bland annat varit CFO LabRum och auktoriserad revisor på PwC.

Linda Täpp: Market Area Leader Dalarna och auktoriserad redovisningskonsult. Hon har verkat på PwC och sedan Aspia i hela karriären, enligt Linkedin.

“Carl-Oscar och Linda är viktiga tillskott för att vara med och driva Aspias fortsatta tillväxtagenda och de har båda bidragit till vår framgång och utveckling”, säger Ola Gunnarsson, vd på Aspia.

Daniel Jonsson

Den auktoriserade revisorn Daniel Jonsson lämnar KPMG där han arbetat sedan examen 2015. I stället ska Daniel Jonsson nu arbeta på Svevia som Senior Group Financial Controller.

Jamie Miller

Jamie Miller blir ny global CFO för EY, som planerar att knoppa av konsultdelen som ett fristående bolag. Miller har tidigare varit finansdirektör för bland annat GE och revisor (samt partner) på amerikanska PwC. Idag är hon CFO på det amerikanska livsmedelsföretaget Cargill.
Utnämningen av Miller är enligt ett pressmeddelande ”ytterligare ett steg” i processen att dela upp EY i en revisions- och en konsultdel.

”EY går framåt på ett genomtänkt och medvetet sätt och gör stora framsteg på vägen mot partneromröstningar”, försäkrar EY i pressmeddelandet.

“Detta är en unik möjlighet att vara en del av vad som kommer att bli en av de mest omvälvande processerna det här decenniet, oavsett bransch”, kommenterar Miller.

Jamie Miller får som CFO ansvar för hela nätverket, det är oklart vilken roll hon kommer att få när uppdelningen väl är genomförd. Det blev nyligen klart att Julie Boland, chefen för amerikanska EY, ska bli global chef för den framtida revisionsdelen. Den nuvarande globala EY-chefen Carmine Di Sibio kommer att bli ordförande för den ännu namnlösa konsultdelen. Det meddelande EY redan i december.

EY räknar med att under de kommande veckorna utnämna ytterligare chefer till en rad positioner i de både den framtida revisions- och konsultdelen. Allt med förbehåll att partners i nätverkets medlemsbyråer löstar igenom uppdelningen.

Julie Boland

Julie Boland, chefen för amerikanska EY, ska bli global chef för det nya smalare EY som skapas när nätverket knoppat av konsultdelen. Den nuvarande globala EY-chefen Carmine Di Sibio, kommer att bli ordförande för den ännu namnlösa konsultdelen. Det meddelande EY redan i december.
EY räknar med att under de kommande veckorna utnämna ytterligare chefer till en rad positioner i både den framtida revisions- och konsultdelen. Allt med förbehåll att partners i nätverkets medlemsbyråer röstar igenom uppdelningen.

Janette Tuz

Janette Tuz ansluter till Revidecos Stockholmskontor. Hon kommer närmast från Ekonomiproffs AB där hon jobbat som redovisningskonsult i 3 år. Nu sadlar hon om och inriktar sig på revision.

Rebecca Strand

Rebecca Strand blir ny vd för Nya Ekonomikompetens, skriver den Karlstadbaserade byrån i ett kundbrev. Hon efterträder byråns grundare Stefan Ahlmark, som driver byrån tillsammans med sin fru Kristina Ahlmark.

Nya Ekonomikompetens etablerades 2017 och Rebecca Strand är en av de som arbetat längst i företaget, som omsatte drygt 7 Mkr år 2021.

”Jag har sedan min start på Nya Ekonomikompetens i början av 2019, arbetat i nära samarbeten med kunder. Det gör att jag har god insyn i både våra kunders behov och hur vårt tjänsteerbjudande svarar mot detta. I en vd-roll kan jag se att jag får direkt användning av detta och därigenom kan vidareutveckla vårt tjänsteerbjudande på bredare front”, säger Rebecca Strand.

Vid sidan av kontoret i Karlstad har byrån sedan den i höstas två medarbetare i Örebro. De sitter på kontorshotellet MyOffice bredvid Gustavsviksbadet.

”Kortsiktigt ser jag inte att vi ska ha några stora förändringar, utan jag leder teamet med mycket frihet under ansvar både i Karlstad såväl som i Örebro. I ett längre perspektiv, men med start redan 2023, kommer vi att bredda erbjudandet till våra medarbetare. Jag vill arbeta för långsiktiga relationer och göra denna resa tillsammans med kollegorna i Nya Ekonomikompetens”, säger Rebecca Strand.

Jesper Johansson

Jesper Johansson anställs som finance manager inom avdelningen Asset management på investmentbolaget ABG Fastena, skriver Fastighetsnytt. Han tillträdde sin tjänst den 14 november. Jesper Johansson kommer närmast från Trophi Fastighets där han jobbat som controller i knappt två år. Dessförinnan arbetade han i fem år med revision på EY, inriktad mot bygg- och fastighetsbolag.

Oskar Björklund

Byggbolaget Zengun har utsett Oskar Björklund till ny CFO med ansvar för finans- och ekonomifrågor inom Zengunkoncernen. Han kliver därmed in i koncernledningen. Björklund tillträder rollen den 1 januari 2023 och ersätter då Stefan Lindh som sedan tidigare har meddelat att han går i pension. Björklund har bakgrund som auktoriserad revisor på PwC. Han har även arbetat med business controlling från NCC. Sedan i mars 2021 är han ekonomichef på Zengun.

“Vi är glada att Oskar har valt att tacka ja till rollen som CFO. Oskar har en bred erfarenhet och kompetens inom finans och ekonomi, dessutom
känner han Zengun, vår kultur och våra värderingar väl”, säger Mick Salonen Högberg, vd på Zengun.

Sawen Kader

Revideco utökar sitt internationella redovisningsteamet med rekryteringen av Sawen Kader. Hon har bakgrund från en internationell redovisningsmiljö och kommer att arbeta både med utländska kunder med närvaro i Sverige och med svenska företag med internationella rapporteringskrav.

Wictoria Leijonqvist

Wictoria Leijonqvist är ny redovisningskonsult på Annikas Redovisningsbyrå i Norrköping, skriver ägaren Annika Andersson på Linkedin. Wictoria Leijonqvist kommer närmast från Agero Revision i samma stad.

Alexander Palmér

Alexander Palmér lämnar nu Mazars där han arbetat sedan 2021 för att istället börja arbeta på Jönköpingsbaserade Lidhed Boström Redovisning & Revision. Alexander Palmér har tidigare arbetat på BDO och KPMG, enligt Linkedin.

Hanna Hoof

Auktoriserade revisorn Hanna Hoof lämnar PwC i Borås efter 11 år i tjänst för att istället ansluta sig till T Abrahamssons Revisionsbyrå AB.

Johanna Hellström

Auktoriserade revisorn Johanna Hellström lämnar Grant Thornton efter fem och ett halvt år för att istället ansluta sig till Parsells Revisionsbyrå. Johanna Hellström har tidigare arbetat nästan 11 år på Allegretto Revision KB.