Revisionsvärlden är nyhetssajten om och för redovisnings-, revisions- och rådgivningsbranschen. Vi är ett oberoende media med fokus på byråerna, deras affärer och personerna bakom dem.

Revisionsvärlden startades 2016 och blev på kort tid målgruppens förstahandsval för digitala branschnyheter. Normalt har sajten cirka 10 000 sidvisningar och 4000 unika besökare i veckan. Revisionsvärlden är ansluten till det oberoende trafikinformationsföretaget SIS-index.

Revisions- och redovisningsbyråer gör stor samhällsnytta, förändras snabbt och omsätter stora pengar. Bara de fem största företagen i branschen (de fyra största revisionsbyråerna plus LRF-konsult), omsätter 13 miljarder kronor om året. Revisionsvärlden läses brett i branschen; av ägare av mindre byråer, av delägaren i den stora byrån som vill ha och förväntas hålla koll på konkurrenterna samt av juniorkonsulter och revisionsassistenter som siktar uppåt och vill lära sig mer om branschen.

Revisionsvärldens målgrupp är cirka 15 000 personer varav:

  • 8 000 arbetar på ”big four”.
  • 10 000 arbetar på en av de tio största revisions- eller redovisningsbyråerna
  • 5 800 är medlemmar i FAR
  • 3 500 är auktoriserade eller godkända revisorer
  • 5 500 är medlemmar i SRF, av dessa är cirka 3 500 är auktoriserade redovisningskonsulter eller auktoriserade lönekonsulter.

Vill du nå denna målgrupp erbjuder Revisionsvärlden olika typer av annonsering: platsannonser, bannerannonser, och sponsrade artiklar (content marketing). Dessutom finns möjlighet att annonsera i vårt nyhetsbrev som kommer ut cirka en gång i veckan. Vi arrangerar även seminarier, sponsrade event och liknande samarbeten med företag som vill nå ut till målgruppen.

För annonsering kontakta:

Bosse Lindberg, säljchef, tel. 073-042 71 60, e-post: bosse@revisionsvarlden.se

Benny Eklund, Key Account Manager, tel. 073-035 19 20, e-post benny@revisionsvarlden.se