Revisor till ET Revision

Attraheras du av en arbetsgivare som:
– Ger dig förtroende och ansvar att arbeta med helheten i dina uppdrag och som ger dig kontinuerlig vidareutveckling?

– Har en platt organisation med familjär atmosfär som satsar på befrämjande aktiviteter för personalen?

– Är trygg och human samt upplever att det är viktigt att ha en bra balans mellan arbete och fritid?

Varmt välkommen att söka dig till ET Revision. Företaget etablerades 2007 och är en mindre revisionsbyrå med familjär atmosfär där kunderna fortsätter strömma till i god takt.
ET erbjuder dig en arbetsmiljö präglad av öppenhet, kommunikation och förtroende. Kontoret vid Nacka strand har vacker sjöutsikt.

För rätt person finns möjligheter att på sikt bli partner/delägare.

Om tjänsten

Som revisor erbjuds du möjlighet att få arbeta med helheten inom revision från ax till limpa. Du kommer både få arbeta självständigt med egna mindre och medelstora kunder samt ingå i revisionsteam.

I rollen ingår helheten inom revision och rådgivning inom redovisning, beskattning, bolagsstyrning, intern kontroll och management. Du kan även komma att bli involverad i frågor och rådgivning kring företagsaffärer hos våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har kandidatexamen från universitet eller högskola gärna med inriktning redovisning men det är inte ett krav. Troligen har du ca 3-5 års erfarenhet inom revision, gärna mot mindre/medelstora ägarledda bolag. För alla anställda så här vi även två veckors utbildning både internt och externt.
Du har ett genuint intresse för revision, är kvalitetsmedveten, affärsmässigt ifrågasättande, lojal och tar stort eget ansvar. Du har fallenhet för rådgivning och är duktig på att skapa förtroende samt goda relationer med såväl kollegor som kunder.

För den golfintresserade kan vi nämna att vi har en golfsimulator i anslutning till kontoret och andra aktiviteter för vår personal. Just nu kör vi pilates en gång i veckan med inhyrd tränare. Vad vill du att vi gör framöver?

Om verksamheten

ET Revision startades 2005. Vår kärnverksamhet är revision och rådgivning gällande redovisning, beskattning, bolagsstyrning, intern kontroll och management.

Våra kunder består främst av ägarledda företag där vår ambition är att bygga långsiktiga värdeskapande relationer med våra kunder och att ET Revision ses som ett naturligt bollplank i företagandet. ET revision är medlemmar i Sverev. ET Revision erbjuder arbete hos en human arbetsgivare med en kultur av ett varmt och öppet klimat.
ET satsar mycket på kompetensutveckling och vi har upp till två veckors kostnadsfri vidareutbildning, intern och externt, per år.

Ansökan

Sök tjänsten här.

Kontaktperson Gabriel Asp, rekryteringskonsult

POOLIA FINANCE AB

Mobil +46 739 44 51 15

[email protected]