Hitta stjärnorna inom revision och redovisning!

Revisionsvärlden är nyhetssajten för alla som arbetar på redovisnings- eller revisionsbyrå. Våra läsare är revisorer, redovisningskonsulter och skatterådgivare – alla mycket eftertraktade på arbetsmarknaden. Vi har stadigt 10 000 – 15 000 läsare per månad och över 8 000 prenumeranter på vårt nyhetsbrev som kommer ut varje vecka. Vi har även stenkoll på vår målgrupp i sociala medier.

Låt oss sprida din platsannons

Vi vet hur viktigt det är att din platsannons når rätt personer. De med rätt erfarenhet, kunskap och kompetens. Många söker inte jobb aktivt och det är därför Revisionsvärldens kanaler blir viktiga för dig. Vi når personer på alla nivåer på byrån. Via sajten, med nyhetsbrevet och i sociala medier.

Våra annonspaket:

  1. Införande under 30 dagar på nyhetssajten under vinjetten Platsannonser samt i ett nyhetsbrev: 5200 kronor.
  2. Allt ovan plus målgruppsstyrd annonsering på Facebook: 12 000 kronor.
  3. Allt ovan plus en sponsrad artikel. Vi intervjuar en representant från ditt företag om tjänsten ni ska tillsätta. Ni godkänner texten som därefter publiceras som sponsrat innehåll. Texten avslutas med länk till platsannonsen. 22 000 kronor.

Moms tillkommer på priserna ovan.

Nyhetssajten

Revisionsvärlden är det enda oberoende mediet helt inriktat på revisions- och redovisningsproffs. Vi läses brett i branschen, av såväl den nyblivna juniorkonsulten eller revisorsassistenten som vill lära sig mer om sin bransch till delägaren på den stora byrån som vill ha och förväntas hålla koll på sina konkurrenter. Våra trafiksiffror tål att jämföras och publiceras löpande av oberoende SIS-Index.

Alla våra platsannonser finns på sajten under minst fyra veckor.

Nyhetsbrevet

Minst en gång i veckan skickas de viktigaste nyheterna från sajten ut i ett uppskattat nyhetsbrev med över 8 000 prenumeranter. Även där ligger en länk till din platsannons väl synlig.

Facebook

När du väljer vårt sociala mediepaket sprider vi din platsannons även till Revisionsvärldens följare på Facebook och andra Facebookanvändare som liknar dessa. Vi ser också till att den syns som ett sponsrat inlägg i Facebook-flödet hos de som besökt vår sajt eller prenumererar på nyhetsbrevet.
Vi kommer också be dig beskriva din drömkandidat för oss. Vilken yrkestitel har kandidaten och vilken arbetsgivare har han eller hon idag? Vilka examina har drömkandidaten och var har han/hon studerat? Därefter låter vi er platsannons följa matchande personer i sociala medier under hela dygnet, i datorn, mobilen och läsplattan.

Intervju på sajten

I vårt mest omfattande paket får ni ännu större möjligheter att berätta om er som arbetsgivare och arbetsplats och använda oss för Employer Branding. Vi gör en telefonintervju med en representant som ni vill ska företräda ert företag där ni har möjlighet att ytterligare beskriva vad ni erbjuder. Artikeln publiceras på Revisionsvärlden förstasida som en ”sponsrad artikel” under två veckor.

Bonus för alla platsannonsörer: Folk på väg

När ni är klara med rekryteringen skickar du in en bild och text om er nya medarbetare så publicerar vi det under vinjetten Folk på väg. Ett uppskattat sätt att hälsa er nya medarbetare välkommen och även visa upp er för branschen.

Kolla även vår brochyr: Platsannonserbjudande Revisionsvärlden. Eller kontakta oss direkt!

Bosse Lindberg, säljchef, tel. 073-042 71 60, e-post: [email protected]

Benny Eklund, Key Account Manager, tel. 073-035 19 20, e-post [email protected]