Ny artikelserie: “Viktigt att lyfta fram goda exempel”

Martin Hammarström. Foto Jens Solvberg.

Branschen Klarar Corona är Revisionsvärldens nya artikelserie om hur Sveriges redovisnings- och revisionsbyråer tacklar coronakrisen och konjunkturavmattningen.

Den handlar om byråer som vidtar särskilda åtgärder, antingen internt eller gentemot kunderna. Alla byråer utför just nu stordåd gentemot drabbade företag i branscher som restaurang, event och turism. Vi vill som vanligt sätta ljuset på det som sker.

Du har kanske redan läst om redovisningskonsulten Ingrid Elofsson Svensson som vill bila genom Europa – från Spanien till Ljungby – för att få boksluten klara i tid?

Eller hur byråerna PwC och Klara Papper ansluter sig till fintech-miljardären Niklas Adalberths upprop ”Action Against Corona”?

Har din byrå gjort något udda eller inspirerande i coronakrisen? Tipsa oss!

I svåra tider är det viktigt att lyfta fram goda exempel. Här kan branschmedia som Revisionsvärlden spela en viktig roll. Därför kommer artiklarna i serien Branschen Klarar Corona att vara olåsta och lätt delbara i sociala medier.

Samtidigt kan vi inte låta corona-artiklarna ta resurser från Revisionsvärldens låsta premiuminnehåll. Även Revisionsvärlden har drabbats av konjunkturnedgången och våra prenumeranter är viktigare för oss än någonsin.

Därför kommer artikelserien Branschen Klarar Corona att stöttas av sponsorer/parter. Det är organisationer och företag som värnar om branschen, de har inget inflytande över artiklarna. Kan ditt företag bli partner, mejla oss.

Martin Hammarström

Grundare och chefredaktör, Revisionsvärlden

 

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *