Västra Götalands snabbväxare 2023 – hela listan

Foto Göteborgs Stad / Anders Wester

Byråer i alla storleksklasser är med och slåss om den prestigefyllda utmärkelsen Årets tillväxtbyrå 2023 i Västra Götalands län. Den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökat omsättningen snabbast, och tre år i följd, kammar hem priset.

Bland finalisterna märks Wilhelmssons Redovisning, som faktiskt redan vunnit priset – år 2021. Byrån ligger i Vara och drivs av Eva-Lotta Wilhelmsson.

En tidigare finalist är 8082. Per Sandén och Erik Larsson driver byrån som ligger i Göteborg. Larsson valdes nyligen in i branschkonsulten Srf Konsulternas styrelse.

Bjässen på finalistlistan Wint Accounting, en pionjär inom digital redovisning som idag omsätter nära 100 Mkr. Daniel Johansson är vd sedan fem år för redovisningstjänsten.

Bland byråerna som inte tidigare varit i final märks Reconomica, en Göteborgsbyrå som drivs av Kristina Bengtsson. En annan nykomling i finalsammanhang är Hagsgård Revision. Byrån ligger i Uddevalla och leds av Göran Hagsgård, auktoriserad revisor.

En bolag som sticker ut bland finalisterna är Skattepunkten’s Office Services, ett systerföretag till skattespecialisten Skattepunkten, som leds av Clas Ramert.

Vinnaren koras på närverksträffen Byrålunch Göteborg. Läs mer och anmäl dig här.

Utmärkelsen Årets tillväxtbyrå delas ut för sjätte året i följd – länsvis över hela landet. Det går till redovisnings- eller revisionsbyråer som ökat omsättningen minst tre år i följd, drivs som aktiebolag och omsätter minst 3 Mkr. Snabbast tillväxt i länet vinner. Priset är instiftat av Revisionsvärlden och delas i år ut tillsammans med det växande byrånätverket LR Revision & Redovisning.

Martin Hammarström

[email protected]