Byrålyftet

Affärsutveckla med Revisionsvärlden.

Från vänster: Mattias Axelson, Dan Brännström, Catrine Windh och Carl Elfgren. Foto Jens Sølvberg.

Låt Revisionsvärlden och tre utvalda experter lyfta din byrå med en utbildningsserie 2024. Programmet omfattar fem kurstillfällen, de flesta digitala, med start i höst. Vi djupdyker i tre viktiga teman: innovation, marknadsföring och ledarskap. Seminarierna leds erfarna experter inom respektive ämne och har branschprofilen Dan Brännström som sammanhållande kraft. Genom gruppövningar kommer du att lära från andra byråledare och även själv dela med dig av egna erfarenheter. Efter varje kurstillfälle får du en eller flera frågor att besvara. Svaren knyts ihop på en avslutande workshop.

Program 2024

  • 4 sept, kl 10-11.30. Inledande träff med Dan Brännström. Medverka på plats på Drottninggatan 89 i Stockholm eller digitalt via videolänk. En efterföljande lunch ingår.
  • 11 september kl 10-12. Innovation med Mattias Axelson, Handelshögskolan i Stockholm. Digitalt via videolänk.
  • 25 september kl 10-12. Ledarskap med Carl Elfgren, Good Advice. Digitalt via videolänk.
  • 10 oktober kl 10-12 Marknadsföring med Catrine Windh, Windh & Co. Digitalt via videolänk.
  • 16 oktober kl 10-12. Avslutande workshop. Digitalt via videolänk.

Byrålyftet kommer att ge dig metoder och branschanpassade verktyg för att utveckla din byrå och öka förutsättningarna för lönsamhet. Du får även ett nätverk av duktiga branschkollegor som kan ge dig stöd på resan. Efter genomförd utbildning får du ett kursintyg och ett samlat dokument med det viktigaste innehållet från föreläsningarna.

Pris:

En deltagare 17 000 kronor.

Deltagare nummer två från samma byrå: 9 000 kronor.

Varje ytterligare deltagare från byrån: 3 000 kronor.

Det är värdefullt om minst två personer från byrån deltar. Då blir implementeringen lättare.

Moms tillkommer. Faktureras efter första kurstillfället. Vi önskar att utbildningen blir interaktiv, varför antalet deltagare är begränsat.

Säkra din/dina platser till utbildningen idag genom att mejla namn, byrå och antal deltagare till [email protected] (ej bindande).

Experterna

  • Catrine Windh driver sedan 2008 kommunikationsbyrån byrån Windh & Co i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Hon hjälper både stora och små bolag inom en rad branscher att bygga varumärke och skapa kreativ kommunikation – med hjärtat på rätta stället.
  • Mattias Axelson är forskare Handelshögskolan i Stockholm och rådgivare med inriktning på innovation. I gränsytan mellan akademi och praktik jobbar han med att stärka organisationers innovationsförmåga.
  • Carl Elfgren hjälper näringslivet med organisationsutveckling och ledarskap, med arbetsmodeller delvis hämtade från elitidrotten. Han är tidigare fotbollsproffs och kapten i Göteborgslaget GAIS samt utbildad pedagog och inom organisationsteori, motivation och ledarskap. Han är knuten till redovisnings- och rådgivningsbyrån Good Advice.
  • Dan Brännström var under 14 år generalsekreterare för branschorganisationen FAR. Han är engagerad i styrelsearbete och rådgivning och sedan 2019 Revisionsvärldens ordförande.

Annons

[email protected]