Så funkar Revisionsvärlden Premium

Revisionsvärlden Premium är en prenumerationstjänst som ger dig tillgång till vårt bästa material. Den ger dig tillgång till nyheter, internationella utblickar och röster från kundsidan. Vi vill de dig koll på konkurrenterna och beslutsunderlag inför investeringar.  Revisionsvärlden Premium är för dig som tar branschen på allvar.

När du klickar på en premiumartikel blir du bli ombedd att logga in. Du testar gratis första månaden och förbinder dig inte till något. Först därefter väljer du om du vill bli prenumerant, se prislista.

Du som loggar in kommer att få två nyhetsbrev i veckan:

  • Revisionsvärlden Premium på tisdagar där vi vill fokusera på material kopplat till din affär – need to know.
  • Vanliga nyhetsbrevet som kommer på fredagar och går till en större grupp. Här hittar du gratisartiklar om sådant som är kommunicerat med pressmeddelande eller som du lätt hittar i andra medier. Här finns även artiklar av karaktären nice to know.

Om du jobbar på en litet större byrå väljer du byrå i en rullmeny i samband med inloggning. Hittar du inte din byrå där anger du själv byrå/företag.

När det gäller byråerna i rullmenyn uppvaktar undertecknad er med offerter för grupprenumeration.

Du som loggar in läser premiummaterial gratis i fyra veckor. Därefter tar du ställning till om du ska teckna en prenumeration. Du betalar mot faktura (per år) eller med företagskort (månadsvis).

Hoppas att det fungerar att logga in och läsa artiklarna. Om något krånglar eller om du har synpunkter – mejla mig direkt.

 

Martin Hammarström

Grundare och chefredaktör

 

Martin Hammarström

[email protected]