Snart blir Revisionsvärlden bättre (och dyrare)

Revisionsvärlden har under snart två år levererat gratis nyheter om och för revisions- och redovisningsbranschen. Tack vare er läsare har Revisionsvärlden gått från ingenting till branschens självklara oberoende nyhetskälla. Sajten hade i februari hela 19 800 läsare.

Nästa steg är Revisionsvärlden Premium, en prenumererad tjänst med fler och bättre nyheter. Du som är premiumabonnent kommer att få mer kvalitetsmaterial med fokus på affärsnytta. Det kommer även framöver att finnas gratisartiklar och ett gratis nyhetsbrev, men godbitarna kommer att vara förbehållna prenumeranter.

Första månaden får du testa Premium gratis. Du kommer att logga in med din e-postadress och ett personligt lösenord, du förbinder dig inte till något. Några veckor därefter kommer du att bli ombedd att betala. Tanken är att din byrå ska stå för kostnaden, Revisionsvärlden Premium är ett arbetsredskap. Betalning sker med företagskort eller mot faktura, du kommer att känna igen proceduren från andra medier. Större byråer kommer att få erbjudanden om grupprenumeration.

Branschen behöver mer goda nyheter – vi på Revisionsvärlden vill dra vårt strå till stacken!

Martin Hammarström

Revisionsvärldens chefredaktör och grundare

Martin Hammarström

[email protected]