Raketstart för Revisionsvärlden

Revisionsvärlden har varit igång i en månad nu och mottagandet har varit fantastiskt.  Hela 5400 användare har hittills hittat nättidningen och många av er har blivit återkommande besökare. Totalt har sajten haft över 20 000 sidvisningar! Med tanke på att det är en mycket nischad sajt får det sägas vara en raketstart. Tack för alla glada tillrop och lyckönskningar från olika delar av Sverige, de värmer. Dock vill jag även gärna ha konstruktiv kritik när det gäller innehållet. Vad vill du läsa mer av på Revisionsvärlden? Är det någon artikel du inte gillar? Fungerar sajten på de olika plattformar du använder (mobil, jobbdator, surfplatta etc.)? Visst ser vi vilka artiklar som klickas mest men många klick behöver inte betyda bra artikel, det är vi fullt medvetna om.

Det är också kul när Revisionsvärlden nämns i annan media. Hittills har så olika medier som Realtid, Värmlands Folkblad, Balans och nyhetsbyrån Finwire plockat upp våra nyheter.

Revisionsvärlden är en enkel men robust nättidning som kommer att utvecklas successivt i takt med att vi lär oss vad du som läsare gillar. För någon vecka sedan lade vi till förslag på mer läsning efter varje artikel, alltså några ytterligare rubriker att klicka på. Det finns även en kommentarsfunktion, som dock inte används särskilt flitigt. En tolkning är att artiklarna är så uttömmande att inga frågor återstår efter läsningen, en annan att du som läser har fullt upp med jobbet. Jag är hur som helst tacksam för både ris och ros gällande artiklarna. Lämnas den inte i kommentarsform går det bra att kontakta mig direkt eller använda Revisionsvärdens tipsformulär. En typ av tips som jag hoppas få mer av är “Folk på väg”. Har du en kollega som blivit befordrad och förtjänar att lyftas fram? Hör av dig direkt. Revisionsvärlden vill gärna vara först med det senaste, inklusive personnyheter!

Martin Hammarström

[email protected]