Mesta snabbväxarna i Jönköpings län 2023 – hela listan

Foto: Jönköpings kommun

Elva redovisnings- och revisionsbyråer av mycket varierande storlek är med och slåss om priset Årets tillväxtbyrå i Jönköping län 2023. Det är sjätte året i följd som Revisionsvärlden delar ut priset, och bland finalisterna märks en rad välkända byråer.

Tranåsbaserade redovisningsbyrån Ebit fick Srf konsulternas pris ”Årets Auktoriserade Verksamhet” i fjol och Revisionsvärlden fick då ett par minuter med delägaren och ”kreative ledaren” Jerry Fager, läs artikeln här. Ebit har varit finalist till Årets tillväxtbyrå flera gånger tidigare, ska de ta hem priset denna gång?

Även Caos Ekonomi i Jönköping och D&P Accounting i samma stad har varit nominerade till priset tidigare.

Lidhed Boström Redovisning & Revision är med bland finalisterna, trots att redovisningsdelen nyligen köptes upp av den expansiva redovisningskoncernen Freedom Group. Lidhed Boström blev Årets tillväxtbyrå 2020 och skapades 2017 när redovisningskonsulterna Magnus och Ingrid Boström slog ihop sin verksamhet med revisorn Andreas Lidheds byrå.

Fjolårsvinnaren Balansekonomi är i final även i år. Byrån grundades år 2011 av Thomas Bofeldt och har kontor i både småländska Anneberg och i Jönköping.

Även Pelaren Ekonomi i Vetlanda, med grundaren Roger Karlsson, har vunnit priset tidigare (år 2018) och har ofta varit finalist.

Vinnaren tillkännages tors 5 okt på Byrålunch Jönköping. Läs mer och anmäl dig här.

Byrå

Ort

Omsättning Mkr

Balansekonomi i Småland AB

Nässjö

7,0

Caos Ekonomi AB

Jönköping

5,6

D&P Accounting AB

Jönköping

6,0

Lidhed Boström Redovisning AB

Jönköping

29,9

Advisorgruppen i Jönköping AB

Jönköping

31,5

Ebit Sverige AB

Tranås

14,8

Höglandets Revisionsbyrå AB

Vetlanda

20,5

Redovisa (REDO) Revisionsbyrå AB

Jönköping

16,9

Pelaren Ekonomi AB

Vetlanda

17,9

Revisorsgruppen i Värnamo AB

Värnamo

35,8

Utmärkelsen Årets tillväxtbyrå delas ut för sjätte året i följd – länsvis över hela landet. Det går till redovisnings- eller revisionsbyråer som ökat omsättningen minst tre år i följd, drivs som aktiebolag och omsätter minst 3 Mkr. Snabbast tillväxt i länet vinner. Priset är instiftat av Revisionsvärlden och delas i år ut tillsammans med det växande byrånätverket LR Revision & Redovisning.

Martin Hammarström

[email protected]