Här är Västra Götalands snabbväxare

Tio finalister slåss om priset Årets tillväxtbyrå 2018.

Disponentvillan till anrika Lyckholms Bryggeri . Foto Sodexo.

CloudLunch är eventet där stora och små redovisnings- och revisionsbyråer träffas för att nätverka och se framtidens redovisningslösningar. Lunchen anordnas runt om i landet och den 15 november är det dags för byråer från Västra Götalands län. Som en del av eventet kommer Årets tillväxtbyrå 2018 att tillkännages.

Tio finalister konkurrerar om utmärkelsen som delas ut på Lyckholms Restaurang och Konferens i Göteborg. Den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som växer snabbast och samtidigt ökar i vinst och soliditet går hem med det prestigefyllda priset.

En av snabbväxarna är Nordenhams Revisionsbyrå. De omsatte 11,4 Mkr under 2017 och har sina rötter i Fredrik Nordenhams Revisionsbyrå AB som har funnits sedan början av 1900-talet.

Baker Tilly EMK är också en av de nominerade. 1998 gick de med i det internationella nätverket Baker Tilly och i fjol omsatte byrån 17,5 Mkr. Personalstyrkan består av 23 medarbetare som sitter i centrala Göteborg.

En tredje byrå som också har chans att ta hem priset är SA Revision i Vara. De är 14 anställda och omsatte 15,7 Mkr under förra året. Genom åren har byrån även ”utvecklat en specialistkompetens inom den agrara sektorn”, skriver byrån på webbplatsen.

Nedan listas samtliga finalister till Årets tillväxtbyrå i Västra Götalands län.

Ahl Redovisning AB
Baker Tilly EMK AB
Frivision AB
Jibece AB
MH Konsult i Stenungsund AB
Nordenhams Revisionsbyrå AB
Revisorsringen Sverige AB
SA Revision AB
Sääf Redovisning AB
Visionline AB

Anmäl dig här till CloudLunch Göteborg.

Linda Pappa

[email protected]