Växjöbyrå i samarbete med HR-specialist

Snabbväxande redovisningsbyrån Confido i Växjö inleder ett samarbete med Human Solutions, en HR-konsult i samma stad.

”Eftersom båda företagen främst har små och medelstora företag som uppdragsgivare vet vi att det finns ett behov av ett bredare utbud av tjänster på HR-området än vad var och en av oss kan erbjuda. Vi har hittat en samarbetsform som gör att vi kan samordna såväl rent redovisningstekniska som personalmässiga tjänster”, säger Annika Ekdahl, delägare i Human Solutions, i ett pressmeddelande.

Confido ägs av tidigare vd:n för Visma Spcs Rolf Dahlberg, se tidigare artikel. Samarbetet innebär att Annika Ekdahl och Rolf Dahlberg tar upp en gammal kontakt med varandra. I 20 år (åren 1996-2015) satt båda i ledningen för Visma Spcs.

”Som företagare i it-branschen med småföretagare och byråer som kunder lärde jag mig att mindre företag ofta behöver tillgång till kunskap och kompetens som bara finns i stora företag. På Confido Redovisning är vi därför inte enbart en traditionell redovisningsbyrå utan också en kunskapsresurs för kunderna. I och med samarbetet med Human Solutions breddar vi kompetensen gentemot kunderna ytterligare”, säger Rolf Dahlberg.

Confido Redovisning omsätter cirka 9 miljoner kronor och utsågs nyligen till Årets tillväxtbyrå i Kronobergs län.

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se