Companyexpense-ägare i samarbete med Telia

Automatiseringsföretaget Findity, med tjänsten Companyexpense, inleder ett samarbete med Telia för att göra rapporteringen kring tjänsteresor mer digital och effektiv. Genom Telia Sense kan uppgifter om exempelvis milersättning skickas rakt in i redovisningssystemet istället för att hanteras och rapporteras manuellt. Dessutom har Telia Sense stöd för trängselskatter, som också registreras och kan bokföras automatiskt.

”Med Telia Sense gör vi det ännu smidigare och snabbare för våra kunder att göra reseräkningar och hantera kvittoredovisning. Samtidigt minskar risken för fel eftersom all data rapporteras automatiskt från körjournalfunktionen i Telia Sense”, säger Simon Haglund, ansvarig för strategiska partnerskap på Findity, i ett pressmeddelande.

Genom Telia Sense får användaren automatisk körjournal och diverse servicetjänster via en app. Bolaget har partnerskap med bland andra Easypark, Folksam och redovisningsbyrån P:E Accounting.

Findity är specialiserat på dokumenthantering och automatisering. Tjänsten Companyexpense digitaliserar utlägg, reseräkningar, traktamenten och körjournaler för företag.

Martin Hammarström

[email protected]