Lönebyrå tog priset i Lissabon

Kategoriseger för Lön & HR Bolaget vid internationell gala.

Stockholmsbaserade Lön & HR Bolaget tog hem segern i kategorin In-Country Payroll Team i årets upplaga av Global Payroll Award. Den internationella lönegalan gick av stapeln i Lissabon på torsdagskvällen.

Lön & HR Bolaget var tidigare en avdelning inom Ekonomibolaget men drivs sedan årsskiftet som eget bolag och anses alltså ha det bästa nationella teamet inom lönehantering. Priset togs emot på plats i Portugal av byråns vd Anna Hammarkvist, som nyligen rekryterades från Amesto Accounthouse. se tidigare artikel.

”Jag är så stolt och lycklig över att få leda ett så fint och framgångsrikt team, som skapar förutsättningar för att växa och utvecklas och lägga tid på att stärka relationen mellan företag och deras medarbetare”, säger Anna Hammarkvist i en kommentar.

Hon är en veteran på galan och fick i fjol pris som Global Payroll Manager of the Year. Global Payroll Award arrangeras av branschorganisationen Global Payroll Association. I juryn sitter bland andra Zennie Sjölund från Srf Konsulterna. I år delades pris ut i fjorton kategorier till byråer och löneproffs från 28 länder. Juryn bedömer faktorer som ekonomisk tillväxt, kundnöjdhet men också hur medarbetarna trivs, och hur effektiv byrån är när det gäller exempelvis problemlösning och samarbete.

Lön & HR Bolaget var tidigare en avdelning inom Ekonomibolaget men drivs sedan årsskiftet som eget bolag.

Anna Hammarkvist längst till höger.
Martin Hammarström

[email protected]