Jämtlands mesta snabbväxare kartlagda

Nu är det klart vilka byråer i Jämtland som är finalister till utmärkelsen Årets tillväxtbyrå 2023. Priset delas ut för sjätte året i följd och flera av finalisterna har figurerat på tillväxtlistorna tidigare år.

Störst bland finalisterna är Hellström & Hjelm, en kombibyrå med bas i Östersund och med kontor i även Uppsala, Stockholm, Hållnäs och Huddinge. Byrån drivs av Håkan Hjelm och Daniel Hellström.

Vinnaren från i fjol – rådgivningstunga OWL, är i final i år igen.  Läs fjolårets intervju med OLW:s Emma Sigurd som berättar om hur kontoret vid Östersunds skidstadion varit ett lockbete för att hitta


Tumore prostatico: la prognosi in base a stadio, grado e rischio
Tumore prostatico: la prognosi in base a stadio, grado e rischio

och behålla personal.

Som vanligt är Edlund & Partners i final. Kombibyrån leds av Jens Edlund och revisionsdelen och redovisningsdelen drivs som separata bolag. Redovisningsdelen Edlund & Partners Ekonomi AB har två gånger kammat hem priset. Är det revisionsdelens tur den här gången?

En spännande finalist är Stabilisator, med bas i Östersund. Byrån köptes i fjol av  Stockholmsbaserade Saldo Redovisning, se tidigare artikel.

En annan finalist som känns igen är Hema Lön och HR. Lönebyrån drivs av bland andra HR-konsulten Ann-Marie Åsander, lönekonsulten Maria Nyberg och hållbarhetsspecialisten Katarina Nyberg Finn. Byrån har tio medarbetare enligt webbplatsen.

En mindre redovisningsbyrå med kontor i Sveg är Svedab. Byrån drivs av Cecilia Svensson.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2023, Jämtlands län

Namn

Ort

Omsättning, Mkr

Edlund & Partners AB

Östersund

23,8

Edlund & Partners Ekonomi AB

Östersund

21,7

Green Owl AB

Östersund

11,0

Hellström & Hjelm Revision AB

Östersund

52,0

Hema Lön och Hr MittSverige AB

Hammarstrand

8,2

P46 Östersund AB

Östersund

7,1

PS 63 Rådgivning AB

Östersund

6,7

Redovisningshuset Östersund AB

Östersund

6,7

Stabilisator AB

Östersund

7,6

Svedab i Sveg AB

Sveg

4,4

Martin Hammarström

[email protected]