De är Kalmar läns mesta snabbväxare

Tillväxteliten samlas på Kalmar Kött och Bar.

Frimurarehotellet i Kalmar, med restaurang Kalmar Kött och Bar.

Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå är en av de tio finalister som är med och tävlar om Årets Tillväxtbyrå. Det står klart när de nominerade redovisnings- och revisionsbyråerna i Kalmar län fastställts. Utmärkelsen är baserad på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC som kartlagt tillväxt i omsättning, antal anställda, vinst och soliditet.

Med sina 17 anställda har Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå en omsättning på drygt 20 Mkr. Verksamheten är baserad i Kalmar och har en stark lokal förankring. Byrån är anslutet till nätverket Baker Tilly International.

Bland de nominerade byråerna finns även Ekonomihuset på Öland AB. Byrån har kontor i Borgholm och Färjestaden med ett 20-tal anställda, varav 11 är auktoriserade redovisningskonsulter. Under 2017 omsatte byrån 16 Mkr. Kundbasen är inom lantbruk och småföretag.

Ytterligare en byrå som är med och tävlar om utmärkelsen är Calmunger & Carlsson AB. Totalt har byrån 10 anställda och är stationerade i Västervik. Byrån omsatte i fjol närmare 10 Mkr.

Hela listan på de nominerade byråerna i Kalmar län:

Aktiv Ekonomikonsult Sverige AB
Bokföringstjänst i Mönsterås AB
Calmunger & Carlsson AB
Dina Siffror i Kalmar AB
Ekonomihuset på Öland AB
Ekovik AB
K.A.N Ekonomi och Revision AB
KR i Oskarshamn AB / PR Revision & Redovisning AB
Melcob Revision & Rådgivning AB
Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB

 

Vinnaren tillkännages på CloudLunch Kalmar, en regional nätverksträff som anordnas av Revisionsbyrån och 24SevenOffice. Lunchen äger rum den 28 november i restaurangen Kalmar Kött och Bar, i välkända Frimurarehotellet. Läs mer och anmäl dig här.

Linda Pappa

[email protected]