Hallands snabbast växande byråer kartlagda

Ätran. Foto: Falkenbergs kommun.

Snart utses Årets tillväxtbyrå i Hallands län och i år är det tio finalister till priset.

Störst på listan är Revisionskonsulterna i Halmstad, med grundaren Jörgen Hägglund i spetsen. Han är mycket aktiv på sociala medier, finns på bland annat Linkedin, Facebook, Instagram och gör mycket video, något han berättat om i en intervju med Revisionsvärlden. Revisionskonsulterna J Hägglund AB omsatte över 10 Mkr i fjol.

En annan Halmstadbaserad byrå är Sense4 Solutions i Halmstad, vinnare av tillväxtpriset i fjol. Byrån grundades 2016 av Michael Cavallin, som då saknade djupare kunskaper inom redovisning. Han berättade i en intervju att de första åren var tuffa. Cavallin snickrade webbsidor och körde svarsservice – vid sidan av redovisning. Sedan började rakettillväxten.

I Halmstad finns även Bjärehäll Herne & Partners, med Thomas Bjärehäll och Niklas Herne. Båda har drivit mindre byråer tidigare i karriären som blivit uppköpta. Nu är på en ny tillväxtresa med en kombibyrå som för fjärde året i rad är finalist. Byrån vann priset 2019.

Bland finalisterna märks även Revisorn i Ullared, som nyligen köptes av LR Revision Akridi. Marianne Thorsson, godkänd revisor, driver nu Akridis kontor i Ullared.

Byrå

Ort

Omsättning, tkr

Bjärehäll Herne & Partners AB

Halmstad

7271

Ellox Redovisning AB

Halmstad

2099

HMN Revisorer AB

Kungsbacka

2473

Nordrevik Ekonomi AB

Kungsbacka

3402

Revisionskonsulterna J Hägglund AB

Halmstad

10055

Revisorn i Ullared AB

Ullared

2931

Sense4 Solutions AB

Halmstad

4982

Tre Händer AB

Varberg

9872

Wallin Ekonomikonsult AB

Vallda

2509

Wigell Ekonomirådgivning AB

Varberg

4775

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden och kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut i varje län och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

 

Redaktionen

[email protected]