Hallands snabbast växande byråer – hela listan

Snart är det återigen dags att kora Årets tillväxtbyrå i Hallands län, där tio byråer tävlar om vem som tar hem priset för år 2023. 

På listan märks några nykomlingar som inte tidigare tagit sig in på listan, däribland Palms Redovisningsbyrå AB. Det är en mindre Halmstadsbyrå som har två medarbetare, grundad och ägd av den före detta auktoriserade revisorn Mats Palm.

Skattebyrån Täreby Tax Consulting tillhör också en av nykomlingarna. Byrån består av skattejuristerna Cecilia och Anders Täreby som har sitt kontor i Halmstad. 

Flera byråer känns igen bland tidigare års finalister och vinnare. Vinnaren 2019, Bjärehäll Herne & Partners med Thomas Bjärehäll och Niklas Herne är finalist igen. Det är även Revisionstjänst Falkenberg AB, som kammade hem priset 2018. Sedan dess har byrån utökat sin personalstyrka till 24 medarbetare, jämfört med 14 när de senaste kammade hem vinsten. Auktoriserade revisorn Ulf Andrésen är styrelseordförande i bolaget. 

Bland finalisterna hittar vi även tre Varbergbyråer:

  • Ekstrand Rask Andersson Revisorer, senast nominerad 2018. Greger Ekstrand är styrelseordförande och byrån har tio medarbetare enligt hemsidan.
  • Tre Händer AB, med Martin Sandelius i spetsen.
  • Varbergs Revisionsbyrå AB, driven av Lena Fiedler.

Byrå

Ort

Omsättning Mkr

Balans Ekonomi i Hasslöv AB

Skummeslövsstrand

8,3

Bjärehäll Herne & Partners AB

Halmstad

8,0

Ekstrand Rask Andersson Revisorer AB

Varberg

14,1

LR Revision Falkenberg AB

Falkenberg

9,4

Löftadalens Ekonomiservice AB

Frillesås

13,6

Mij Revision AB

Halmstad

3,1

Palms Redovisningsbyrå AB

Halmstad

3,2

Revisionstjänst Falkenberg AB

Falkenberg

25,9

Tre Händer AB

Varberg

10,3

Täreby Tax Consulting AB

Halmstad

4,3

Utmärkelsen Årets tillväxtbyrå delas ut för sjätte året i följd – länsvis över hela landet. Det går till redovisnings- eller revisionsbyråer som ökat omsättningen minst tre år i följd, drivs som aktiebolag och omsätter minst 3 Mkr. Snabbast tillväxt i länet vinner. Priset är instiftat av Revisionsvärlden och delas i år ut tillsammans med byrånätverket LR Revision & Redovisning.

 

 

Måns Edén

[email protected]