Blekinges snabbast växande byråer kartlagda

Det är snart dags att kora Årets tillväxtbyrå i Blekinge. Priset delas ut för sjätte året i följd, och i år det är sex byråer som tävlar om utmärkelsen.

Samtliga av de nominerade byråerna har varit finalister tidigare. Bland finalisterna märks Holgersson Revision AB, som har varit nominerad hela fyra gånger tidigare. Revisionsbyrån har kontor i Karlskrona, Ronneby och Växjö. Byrån drivs av den auktoriserade revisorn Anders Holgersson.

Förra årets vinnare, Pappersbyrån, är nominerad i år igen. Redovisningsbyrån har kontor i Karlskrona och drivs av Hanna Johansson. Byrån har totalt fem medarbetare enligt hemsidan.

Företagsrevision Syd AB nominerades senast förra året. Byrån har kontor i Ronneby, men skriver själv på hemsidan att de har “hela södra Sverige som arbetsfält”. Byrån leds av Cecilia Bengtsson och har fyra medarbetare totalt.

Även Revisionsbyrån Andersson & Co nominerades 2022. Byrån har kontor i Karlshamn, Olofström och Bromölla, och är totalt 20 medarbetare enlgit hemsidan. Den auktoriserade revisorn som Pernilla Edwards är styrelseordförande. Jan Persson och Johan Nordström delar på VD-posten, Johan Nordström styrandes över Olofström och Jan Persson som är vd för Karlshamn och Bromhölla.

Även Baker Tilly Sydost samt Kindberg Revision AB står med på listan i år.

Årets tillväxtbyrå i Blekinge – finalister 2023

Baker Tilly Sydost AB

Företagsrevision Syd AB

Holgersson Revision AB

Kindberg Revision AB

Pappersbyrån Sverige AB

Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB

Utmärkelsen Årets tillväxtbyrå delas ut för sjätte året i följd – länsvis över hela landet. Det går till redovisnings- eller revisionsbyråer som ökat omsättningen minst tre år i följd, drivs som aktiebolag och omsätter minst 3 Mkr. Snabbast tillväxt i länet vinner. Priset är instiftat av Revisionsvärlden och delas i år ut tillsammans med byrånätverket LR Revision & Redovisning.

Måns Edén

[email protected]