Blekinges mest snabbväxande byråer kartlagda

Foto: Sjöholms Revisionsbyrå

Snart är det dags för CloudLunch Blekinge – höstens nätverksträff för revisions- och redovisningsbyråer. Det är Revisionsvärlden och mjukvaruföretaget 24SevenOffice som arrangerar lunchen för både små och stora byråer. Här uppmärksammas även den byrå i länet som växer snabbast och samtidigt ökar i vinst och soliditet. Totalt har tio finalister chans att utnämnas till Årets tillväxtbyrå 2018.

En av finalisterna i Blekinge län är Sjöholms Revisionsbyrå som är stationerade i centrala Karlshamn med majoriteten av kundkretsen i södra Sverige. Under 2017 omsatte de 4,4 Mkr. Arbetsstyrkan består idag av sju anställda varav fem arbetar med redovisning och konsultation och två med revision.

Mats Sjöholm, auktoriserad revisor och ägare av byrån tror att några faktorerna som bidragit till framgångarna är att byrån har ett platt organisationsschema, högt i tak och stor frihet för medarbetarna.

”Vår byråkultur kännetecknas av vi är en jordnära byrå som även ska fungera som ett bollplank för våra kunder. Vi strävar alltid efter att ha en nära relation till våra kunder. Revisorshatten och slipsen har vi lagt på hyllan för länge sedan. Vi får inte glömma vikten av byråns duktiga medarbetar som både kan ta och ge en gliring. Det skapar mycket skratt och en go´ stämning på jobbet som stärker varje medarbetare mot lagets gemensamma mål”, säger Mats Sjöholm.

Ytterligare en aspekt som Sjöholms revisionsbyrå fokuserar på är att ligga i framkant med ny teknik, nya programvaror och nya, effektiva arbetssätt. I december 2017 förvärvades inkråmet i en mindre redovisningsbyrå, vilket också har lett till en positiv utveckling.

”De nya medarbetarna är kvalificerade med rätt utbildning och har rätt tänk som passar perfekt in i det övriga teamet. Förvärvet ger oss en ökad intäktsvolym som skapar nya utvecklingsmöjligheter inför en spännande framtid”, avslutar Mats Sjöholm.

Nedan listas samtliga nominerade byråer för Blekinge län.

Baker Tilly Sydost AB
Ekonomiservice i Blekinge AB
Företagsrevision Syd AB
Holgersson Revision AB
Kindberg Revision AB
Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB
Revisionsbyrån Andersson & Co i Olofström AB
Redovisningskonsulterna Sari & Co AB
Sjöholms Revisionsbyrå AB
VM Redovisning AB

Läs mer om CloudLunch i Blekinge och anmäl dig här.

Linda Pappa

[email protected]