De växer snabbast i Uppsala

Villa Anna, Uppsala.

Nu är det återigen dags att kora Årets tillväxtbyrå i 21 län över hela Sverige. Först ut är Uppsala län, där tio finalister konkurrerar om det prestigefyllda priset.

På listan märks välkända Folkesson, med kontor i Uppsala, Enköping och Tierp. Folkesson kör rådgivnings- och revisionsdelen i ett separat bolag, det är redovisningsdelen som är nominerad till priset.

En annan litet större byrå bland finalisterna är Revisorshuset i Uppsala, med Johan Grahn i spetsen. Byrån är en del av Baker Tilly och har 11 medarbetare enligt webbplatsen.

Bland finalisterna med bas utanför Uppsala märks Aglaia Ekonomi och Hallin Konsult i Bålsta. Aglaia Ekonomi drivs av Maria Häggström och bakom Hallin Konsult finns tre systrar Hallin. Två finalister med bas i Enköping är Fred & Partners, med filialer i Bålsta och Stockholm och MB Redovisning.

Finalister till Årets tillväxtbyrå  2020, Uppsala län

Aglaia Ekonomi AB
Auctor Ekonomi i Uppland AB
Contabile AB
D.Fred & Partners AB (Fred & Partners Redovisning)
Folkesson Ekonomiservice AB
Hallin Konsult AB
MB Redovisning AB
Revisorshuset i Uppsala AB
S-Ekonomi AB
Ånstrands Konsult & Holding AB (Ånstrands Redovisningsbyrå)

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Uppsala län, går den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden och programvaruföretaget Agoy på nätverksträffen ByråLunch.

Byrålunch Uppsala hålls den 8 oktober på boutiquehotellet Villa Anna. Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

 

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se