De växer snabbast i Uppsala

Framgångsrika byråer slåss om titeln Årets tillväxtbyrå.

Här koras Årets tillväxtbyrå 2019. Foto: Villa Anna.

Nu är det återigen dags att kora Årets tillväxtbyrå i 21 län över hela Sverige. I fjol gick priset i Uppsala till uppstickarbyrån Global Redovisning, som i år inte kvalar in bland finalisterna. Det gör istället bland andra dessa:

  • Ekonomicenter i Uppsala, som drivs av redovisningskonsulten Jonathan Ekman. Han tog över byrån 2017 och sedan dess har omsättningen vuxit stadigt. Byrån har idag sju medarbetare enligt webbplatsen.
  • Feiff Revision & Redovisning slog både omsättningsrekord och vinstrekord i fjol. Byrån leds av revisorn Niklas Feiff och har ett tiotal medarbetare.
  • Ett välkänt namn bland finalisterna är Diem Ekonomibyrå i Enköping som fick Srf konsulternas utmärkelse Årets auktoriserade byrå 2018 och tidigare i år blev Årets Företagare i Uppsala län. Dessutom hörde Diem till finalisterna när priset Årets Tillväxtbyrå delades ut i fjol.
  • Ytterligare en finalist 2019 är Haern Consulting, som startades 2016 och som riktar in verksamheten mot ”små och medelstora företag som vill ha en helt digital ekonomiavdelning med automatiserade processer”.

Finalister till priset Årets tillväxtbyrå 2019, Uppsala län:

Abj Boförvaltning AB
Avanta Ekonomitjänster AB
Diem Ekonomibyrå AB
Ekonomicenter i Uppsala AB
Feiff Revision & Redovisning AB
Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB
Haern Consulting AB
Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala AB
Ånstrands Redovisningsbyrå AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2019, Uppsala, går till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökar snabbast när det gäller omsättning och vinst, enligt en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC. Priset delas ut av Revisionsvärlden och programvaruföretaget 24SevenOffice på nätverksträffen CloudLunch 2019, som hålls den 30 augusti på boutiquehotellet Villa Anna. Läs mer om CloudLunch och anmäl dig kostnadsfritt här.

CloudLunch 2018
Finwire

[email protected]