De växer snabbast i Jämtland

Här är finalisterna till priset Årets tillväxtbyrå 2018.

Foto: Clarion Hotel Grand Östersund

Tio byråer i Jämtland har chans att vinna det prestigefyllda priset Årets tillväxtbyrå 2018. Utmärkelsen går till den snabbast växande revisions- eller redovisningsbyrån i länet som samtidigt ökar i vinst och soliditet.

En av nykomlingarna i branschen som konkurrerar om förstaplatsen är Edlund & Partners. Den Östersundsbaserade byrån grundades så sent som 2013 och omsatte i fjol 13 Mkr. Byrån berättar om genomförda uppdrag i sociala medier och marknadsför sig med videor.

Till finalisterna hör även Persson Invest Ekonomipartner, som ägs av Bob Perssons konglomerat Person Invest. Bob Persson har kallats ”Jämtlands Wallenberg” och ”Norrlands mäktigaste affärsman”. Hans investmentbolag omsätter sex miljarder kronor om året och byrån sköter ekonomin åt delar av den omfattande koncernen, som bland annat inkluderar Volvohandlare över hela Norrland. Byrån, som även har externa kunder, omsätter cirka 30 Mkr årligen. Majoriteten av de anställda är stationerade i Östersund men de har även personal i Skellefteå och Luleå.

De nominerade byråerna som tävlar om utmärkelsen i Jämtlands län är:

A2 Revision AB
Edlund & Partners AB
Gehm Ekonomi AB
Hellström & Hjelm Revision AB
Klarapapper Åre/Östersund
M-Konsult & Utbildning Östersund AB
P46 Östersund AB
Persson Invest Ekonomipartner AB
Redovisningshuset Östersund AB
Stabilisator AB

Priset till Årets tillväxtbyrå 2018 delas ut i Östersund den 8 november på CloudLunch, en nätverksträff på för revisions- och redovisningsbyråer som anordnas av Revisionsvärden och 24SevenOffice. CloudLunch anordnas runt om i Sverige, läs mer här. Anmäl dig till träffen i Östersund som hålls på Hotel Grand.

 

 

Linda Pappa

[email protected]