De växer snabbast i Västernorrland

Tillväxtbyråer kliver upp. Marmontrappan på Knaust. Foto Elite Hotels.

Västernorrlands finalister till priset Årets tillväxtbyrå är nu kartlagda. Den 19 november prisas den byrå som ökat omsättning och vinst snabbast på CloudLunch i Sundsvall . Nedan några av Västernorrlands byråer som har tagit sig upp på topplistan.

• Block Revision är nominerad för andra året i rad och omsatte i fjol drygt 12 Mkr med sina 13 anställda. Byrån har kontor i Sollefteå och Kramfors och ägs av Kristofer Block, tidigare ansvarig för KPMG:s verksamhet i Sollefteå.
• Ekoni Redovisning AB har fem medarbetare baserade i Härnösand och Örnsköldsvik. Byrån har funnits sedan 2013 och förra året gjorde de en omsättning på närmare 3,6 Mkr.
• Contrado Redovisning i Örnsköldsvik AB är en del av Contrado Redovisning som finns på 8 orter. Kontoret i Örnsköldsvik har fyra anställda och omsatte under 2018 drygt 3,2 Mkr.
• Ess2 redovisning & revision, som firar fem år i år. Byrån omsatte 22 Mkr det senaste räkenskapsåret och var nominerad redan i fjol. Byrån drivs av Andreas Wallin, Ted Sundberg och Wictoria Lundgren.

Samtliga finalister i Västerbottens län:

Block Revisionsbyrå AB
Contrado Redovisning i Örnsköldsvik AB
Elfgren Toft Ekonomi AB
Ekoni Redovisning AB
Ess2 Redovisning & Revision AB
Falck Ekonomipartner i Örnsköldsvik AB
Klok Redovisning Sundsvall AB
Larom Redovisning AB
Redovisningshuset i Sollefteå AB
Y-Ekonomi AB

Årets tillväxtbyrå i Västernorrlands län delas ut den 19 november på nätverksträffen CloudLunch som hålls på Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Priset går till den redovisnings- eller revisionsbyrå i varje län som under det senaste året ökat omsättning och vinst snabbast. Revisionsvärlden och 24SevenOffice är initiativtagarna bakom priset och CloudLunch. Läs mer om träffen och anmäl dig här.

Linda Pappa

linda.elefteria@hotmail.com