De kan prisas av Srf konsulterna

Den 23 februari delar Srf konsulternas ut priserna Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult, Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult och Årets Srf Auktoriserade byrå/verksamhet 2021.

Branschorganisationen har fått över 80 nomineringar och nio finalister är uttagna, tre i varje kategori:

Finalister Årets Auktoriserade Redovisningskonsult 2021

Karin Dahlén, Ludvig & co
Mikael Vannar, Ekonomikonsult i Malmfälten AB
Sara Högberg, Ekonomiansvarig AB

Finalister Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult 2021

Lina Ekesäter, Keeper AB
Tulay Alici, Azets Insight AB
Milena Jelbring, Passion for Payroll Stockholm AB

Årets Srf Auktoriserade Verksamhet 2021

ViRedo AB
Accountor Ekonomi & Rådgivning AB
Löneenheten, Haninge kommun

Flera av finalisterna är kända för Revisionsvärldens läsare. Mikael Vannar driver Ekonomikonsult i Malmfälten tillsammans med sin hustru. Byrån har sitt kontor i Gällivare och har ett par gånger varit finalist till Revisionsvärdens pris Årets tillväxtbyrå.

Stockholmsbyrån ViRedo är bland annat uppmärksammad i ett upprop som Srf konsulterna och Revisionsvärlden hade för ett par år sedan. Det handlade om redovisningskonsulter som gjort något extra för kunden och i en intervju berättade entreprenören Patrik Fagerlund om hur hans redovisningskonsult Helena Grufman, delägare på ViRedo, under en period när bolaget var konkursmässigt i princip räddade företaget. Grufman ringde runt till kundens leverantörer och bad om längre kredittid. Därefter ringde hon till kunderna och frågade om de kunde påskynda sina betalningar.

Juryn som utser vinnarna består av Peter Thörn, förbundsordförande i Småföretagarna, Eva Cooper Regionchef Företagarna Mellansverige samt Martin Hammarström, chefredaktör Revisionsvärlden. Srf:s förbundsdirektör Roland Sigbladh, Zennie Sjölund (Branschansvarig lön) och Lali Fjellström (Branschansvarig Redovisning) är representanter i respektive auktorisationsråd. Vinnarna koras under Srf dagen den 23 februari på Clarion Sign hotel i centrala Stockholm.

Redaktionen

[email protected]