Många snabbväxare i Norrbotten 2021

Tio redovisnings- och revisionsbyråer är finalister till priset Årets tillväxtbyrå i Norrbottens län 2021. Den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökar snabbast, tre år i följd, kammar hem priset.
Det är fjärde året i följd som Revisionsvärlden delar ut priset, i år sker det i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Bland finalisterna finns flera byråer som varit med tidigare.
Rådgivningstunga Dagertun Support & Consulting tog hem priset 2019. Affärsmodellen är en mix av en traditionell redovisningsbyrå och renodlad managementbyrå.
Luleåbyrån grundades 2010 av entreprenören Klas Dagertun. Byrån drevs under flera år av honom och hans fru Sofi. År 2017 bestämde de sig för att växla upp. Idag är Linus Styrman vd.

I Luleå finns även Norrbyrån, som funnits i hela tjugo år, under olika namn och i olika konstellationer. Idag leds byrån av redovisningskonsulterna Mikael Thurfjell och Johanna Wallin.

C Accounting finns i Umeå och leds av Patrik Palmelind. Byrån omsatte 13 Mkr i fjol.

Inåt landet har vi Ekonomikonsult i Malmfälten, som drivs av Gunilla Pettersson tillsammans med sin man Mikael Vannar. Byrån har sitt kontor i Gällivare, och består av sex medarbetare.

Finalister Årets tillväxtbyrå i Norrbottens län 2021

Dagertun Support & Consulting AB
Ekonomikonsult i Malmfälten AB
Ekonomipartner i Kiruna AB
Kim Ekonomi & Redovisning AB
Konsultteamet i Boden AB
Norrbyrån AB
Palmelind Konsult AB
Redovisningskonsulterna Redok AB
Revis Ekonomipartner AB
Sesek Ekonomi AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Martin Hammarström

[email protected]