Gotlands snabbväxare kartlagda

Foto: Region Gotland

Nu är det återigen dags att kora Årets tillväxtbyrå på Gotland, där sju finalister tävlar om att få bli årets tillväxtbyrå på Gotland 2020.

Bland finalisterna hittar vi Refocus AB, med kontor i Stånga, som är ensam på listan bland de nominerade som inte har bas i Visby. Byrån drivs av de auktoriserade redovisningskonsulterna Kristina Pettersson och Gunn Göransson, och totalt har byrån fyra medarbetare.

Bland de Visby-baserade byråerna hittar vi förra årets vinnare av priset, nämligen Renmossen Konsult AB. Byrån drivs av Joakim Boström.

Även Redovisningsbolaget Gotland har sitt kontor i Visby och drivs av redovisningsekonomen Mikael Östervall som startade byrån 2016. Byrån består av Mikael Östervall själv och redovisningsassistenten Erika Jansson.

Ytterligare en Visbybaserad byrå på listan är Gotland Balans Redovisning, som registrerades sent 2017. Idag består byrån av en personalstyrka på sex redovisningskonsulter, med Pernilla Thunholm i spetsen.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Gotlands län

Ekonomikonsult Mikael Östervall AB
GTLND Balans Redovisning AB
Swewik Revision Gotland AB
Svennefjord Consulting AB
Human Communication Gotland AB
Renmossen Konsult AB
Refocus AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Gotlands län, går den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretagen Agoy och 24SevenOffice på nätverksträffen ByråLunch.

Byrålunch i Visby hålls den 21 oktober på Clarion Hotel Wisby. Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

Måns Edén

[email protected]