Östergötlands snabbväxare kartlagda

Restaurang Pappa Grappa. Foto Crelle.

Den 16 oktober kommer stora och små byråer från hela Östergötland till Whiteguide-listade Pappa Grappa i Linköping för att se på automatiserade redovisningslösningar i absoluta framkanten – och vara med vid den högtidliga utdelningen av det nyinstiftade priset Årets tillväxtbyrå. Utmärkelsen går till den revisions- eller redovisningsbyrå i varje län som växer snabbast och samtidigt ökar vinst och soliditet enligt en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC.

På listan över finalisterna nedan figurerar inte bara Norrköpings- och Linköpingsbyråer:

  • Motala Revisionsbyrå är en del av Zentum Redovisning som tillsammans har 25 medarbetare i Motala, Åtvidaberg och Linköping.
  • Nilssons Redovisningsbyrå, med Johan Nilsson, har nio anställda i Mjölby.
  • Thorell Revision, Gasellföretag 2018 och i fjol nominerad till Årets framtidsbyrå av FAR, har tre kontor i Norrköping, Söderköping och Åtvidaberg.
  • På listan över finalister märks även Vadstena Bokföringsbyrå som fyller 50 år och som omsatte 27 Mkr senaste räkenskapsåret.

Träffa flera av Östergötlands snabbväxare och andra branschkolleger på CloudLunch, en regional nätverksträff för redovisnings- och revisionsbyråer. Revisionsvärlden och mjukvaruföretaget 24SevenOffice arrangerar lunchen. Läs mer och anmäl dig här.

Finalister Årets tillväxtbyrå 2018, Östergötlands län

Aklero Ekonomi AB

Asklöfs Affärs- & Revisionsbyrå AB

Cent Group AB

Ekonomibyrån Melin & Worge AB

Ekonomiservice i Sverige AB

Especto AB

Motala Revisionsbyrå AB

Nilssons Redovisningsbyrå i Mjölby AB

Thorell Revision AB

Vadstena Bokföringsbyrå AB

Martin Hammarström

[email protected]