Västmanlands hungrigaste snabbväxare

Bara en går hem med ett diplom från Stadshotellet i Västerås.

Elite Stadshotellet, Västerås

Snart är det återigen dags att utse Årets tillväxtbyrå i Västmanland, där tio hungriga byråer tävlar om priset.

Majoriteten av byråerna på listan har sin bas i Västerås. Här är några av dem:

  • Revisi Revision & Rådgivning, som startades 2007 av den auktoriserade revisorn Michael Dalestig, som tidigare arbetat på bland annat EY. Byrån har fem medarbetare enligt hemsidan.
  • ELT Ekonomikonsult, en auktoriserad redovisningsbyrå som drivs av Malin Bergman. Med sig har hon redovisningskonsulten Frida Brännström som enda anställd, enligt hemsidan.
  • Tre G Redovisning. Byrån drivs av Leif Burlin och har sju medarbetare enligt hemsidan. Sedan i år är byrån en del av it-bolaget ZenBiz.

Bland de nominerade utanför Västerås hittar vi även kombibyrån Freveko i Fagersta, som drivs av den auktoriserade revisorn Jennie Fernros. Jennie Fernros har tidigare arbetat 17 år på PwC innan hon bestämde sig för köpa loss verksamheten i Fagersta och satsa på sin egen byrå, Freveko. Idag har byrån sju medarbetare.

YW Revision har bas i Sala och så även Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB. YW är en revisionsbyrå som drivs av far- och son-duon Yngve och Niklas Wiklund. Byrån har idag totalt 11 medarbetare, och är en del av nätverket Baker Tilly. Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB grundades 1995. Byrån ägs och drivs av Anna Pettersson och består idag av fyra medarbetare.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Västmanlands län

Alfaet Redovisning AB

Aros Revision Västerås AB

ELT Ekonomikonsult AB

Freveko AB

Novareko Redovisning AB

Redovisningsbyrån i Hallstahammar AB

Revisi Revision & Rådgivning AB

Tre G Redovisning AB

YW Revision AB

Vem som kammar hem priset avgörs den 6 november på Elite Stadshotellet i Västerås. Priset Årets tillväxtbyrå går till den redovisnings- eller revisionsbyrå i varje län som under det senaste året ökat mest i omsättning och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretagen Agoy och 24SevenOffice på nätverksträffen Byrålunch. Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

Måns Edén

[email protected]