Södermanlands snabbväxare 2020

En tidigare vinnare och en uppköpt byrå bland länets tillväxtraketer.

För tredje året i rad är det återigen dags att kora Årets tillväxtbyrå i 21 län runtom i landet. Den 5 november faller turen på Södermanlands län, och sju nominerade byråer tävlar om förstaplatsen.

Bland de nominerade hittar vi Komplett Redovisning, med bas i Nyköping. Byrån nominerades även förra året, och drivs av de auktoriserade redovisningskonsulterna Elisabeth Johansson och Åsa Stenros. Byrån grundades tidigt 2005 och har idag åtta anställda, enligt hemsidan.

Ytterligare två Nyköping-byråer finns på listan: LR Revision & Redovisning Nyköping AB och Numbers by Lönnmo.

Numbers by Lönnmo har idag nio anställda med den auktoriserade redovisningskonsulten Lotta Lönnmo i spetsen. LR Revision & Redovisning Nyköping AB drivs av Anna Ericsson och har totalt sex medarbetare.

Ytterligare en byrå i LR-nätverket tar sig in på listan, nämligen LR Redovisning & Revision i Katrineholm AB. Kontorschef på byrån är redovisningskonsulten Peter Fhinn, och med sig har han tio andra medarbetare.

Tillbaka på listan bland de nominerade är 2018 års vinnare Xcaret Ekonomikonsult Torshälla. Byrån startade år 2004 och drivs sedan 2013 av Lotta Carlsson. Byrån har totalt 11 medarbetare enligt hemsidan.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Södermanlands län

Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB (Numera del av Rådek)

Xcaret Ekonomikonsult Torshälla AB

Numbers By Lönnmo AB

Komplett Utförd Redovisning i Nyköping AB

Revisorsknuten AB

LR Redovisning & Revision i Katrineholm AB

LR Revision & Redovisning Nyköping AB

Plaza Hotel

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Södermanlands län, går den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretagen Agoy och 24SevenOffice på nätverksträffen ByråLunch.

Byrålunch i Eskilstuna hålls den 5 november i Best Western Plaza Hotel (Drottninggatan 9). Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

 

Måns Edén

[email protected]