Västmanlands snabbast växande byråer 2023 – hela listan

Västerås

Under hösten delar vi för sjätte året i följd ut priset Årets tillväxtbyrå runt om i landet. Snart är det Västmanlands tur, och tio snabbväxande byråer är i final. 

En för Revisionsvärldens läsare välbekant byrå på listan är ELT Ekonomikonsult i Västerås, som vann priset i fjol. Grundaren Malin Bergman intervjuades dessutom tidigare i år efter att ha fått flest röster i läsarundersökningen “Årets kvinnliga avtryck 2023”. ELT Ekonomikonsult har idag sju medarbetare, enligt hemsidan. 

En annan välbekant byrå på listan är Silverstadens Ekonomi & Redovisning AB, med bas i Sala som nomineras för tredje året i rad. Byrån är idag fyra medarbetare enligt hemsidan. 

Några andra byråer listan, samtliga med bas i Västerås:

  • Eden & Co Redovisning. Byrån har funnits sedan 2006, med Linda Droege som vd och grundare. Byrån omsatte knappt 18 Mkr i fjol och har idag 20 medarbetare. 
  • Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB. Den största byrån på listan med en omsättning på 28,5 Mkr 2022. Grundarna är Marita Lyckstedt och Jihmmy Ingvarsson.  
  • Alfaet Redovisning, med grundarna Simone Turan och Lennart Edström.

Namn

Ort

Omsättning Mkr

Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB

Västerås

28,6

Alfaet Redovisning AB

Västerås

6,5

BLR Redovisning AB

Västerås

9,4

Econ Konsult Västerås AB

Västerås

5,1

Eden & Co Redovisning AB

Västerås

18,0

Ekonomibasen i Västerås AB

Västerås

5,4

ELT Ekonomikonsult AB

Västerås

7,6

Jan Hultelid Revisionsbyrå AB

Fagersta

4,3

Silverstadens Ekonomi & Redovisning AB

Sala

3,6

Ådemark Ekonomi i Västerås AB

Västerås

6,7

Utmärkelsen Årets tillväxtbyrå delas ut för sjätte året i följd – länsvis över hela landet. Det går till redovisnings- eller revisionsbyråer som ökat omsättningen minst tre år i följd, drivs som aktiebolag och omsätter minst 3 Mkr. Snabbast tillväxt i länet vinner. Priset är instiftat av Revisionsvärlden och delas i år ut tillsammans med byrånätverket LR Revision & Redovisning.

Måns Edén

[email protected]