Nio snabbväxande byråer i Västmanland

Västerås

Nu är det återigen dags att utse Årets Tillväxtbyrå i Västmanland. Vinnaren koras i Västerås den 20 oktober, läs mer här. Snabbväxarna finns mestadels i Västerås, men även byråer i Sala och Köping märks bland finalisterna.

Störst på listan är Eden & Co med över 15 Mkr i årsomsättning. Linda Droege är vd och byrån var nominerad även i fjol.

Köpingsbaserade Gattinger & Magnusson hör också till de litet större finalisterna. Byrån har varit finalist flera gånger och leds av Kent Gattinger, auktoriserad redovisningskonsult.

Samma sak gäller ELT Ekonomikonsult i Västerås. Byrån drivs av Malin Bergman. ELT växer stadigt och har nu sex medarbetare, enligt webbplatsen.

Ytterligare en finalist är Alfaet Redovisning, som drivs av Simone Turan, Lennart Edström och Hans-Åke Emfevid. Byrån har 6 medarbetare och har ”fokus på att växa ytterligare inom en snar framtid”.

Bland de mindre finalisterna märks Silverstadens Ekonomi & Redovisning med kontor i Sala. Byrån drivs av Carina Söderqvist och har fyra medarbetare, enligt webbplatsen. I Köping finns Ginas Bokföringstjänst, som startades 2014 av Regina Sjödin.

Årets Tillväxtbyrå i Västmanland 2022 – finalister

Byrå

Ort

Omsättning, tkr

Alfaet Redovisning AB

Västerås

5727

CK Ekonomikonsult AB

Västerås

2509

Eden & Co Redovisning AB

Västerås

15383

Ekonomitjänster Gattinger & Magnusson AB

Köping

7864

ELT Ekonomikonsult AB

Västerås

5910

Ginas Bokföringstjänst AB

Köping

2233

Redo Västerås AB

Västerås

2297

Silverstadens Ekonomi & Redovisning AB

Sala

3220

Ådemark Ekonomi i Västerås AB

Västerås

6201

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Martin Hammarström

[email protected]