Tio Stockholmsbyråer i tillväxtfinal

Stockholm. Foto Visit Sweden.

Tio redovisningsbyråer – i mycket olika storlekar – är finalister till priset Årets tillväxtbyrå i Stockholms län 2023. Den byrå som ökat omsättningen snabbast – och tre år i följd – kammar hem priset.

Störst på listan är Win-Win Ekonomi, med bröderna Ludvig och Martin Grimlund i spetsen. Byrån ägs sedan något år av den finländska redovisningsjätten Rantalainen och är bland annat känd för Win-Win-podden, där Martin Grimlund frikostigt delar med sig av byråns framgångsrecept. Byrån fick 2020 utmärkelsen Årets framtidsbyrå av branschorganisationen FAR, har fått ”medarbetarnas pris” i Visma Accounting Awards och varit finalist till Årets Tillväxtbyrå tidigare. Blir det vinst i år?

En annan lite större finalist är Setly, med vd Henrik Åhlin i spetsen. Nyligen tog byrån in en private equity-firma som ny huvudägare. Med större finansiella muskler är tanken att Setly ska växa, byrån har redan gjort minst ett förvärv.

Två finalister som verkar i mellanklassen – omsättningsmässigt – är Wist And Partners som drivs av fyra kvinnor samt Mideco Redovisning, med ägaren och vd:n Maria Holm. Formellt har Mideco säte i Huddinge men kontoret ligger på Kungsholmen.

I Djursholm i norra delen av länet hittar vi Candela Ekonomikonsult, med vd:n och grundaren Jacob Setterberg. I söder hittar vi två finalister: Amice Konsult i Farsta, med auktoriserade redovisningskonsulten Michael Popis, Tyresöbaserade Sve&co Ekonomi, med Svetlana Cohen.

En firma som sticker ut bland finalisterna är lönebyrån Passion for Payroll, som drivs av Milena Jelbring. Jelbring är en välkänd branschprofil som bland annat verkar som lärare inom lön. Hon blev 2021 ”Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult”.

Vinnaren koras på närverksträffen Byrålunch Stockholm den 9 nov. Läs mer och anmäl dig här.

Finalister: Årets tillväxtbyrå i Stockholms län 2023

Namn

Omsättning, tkr

Ort

A.L.K Redovisning AB

4721

Stockholm

Amice Konsult AB

5282

Farsta

Candela Ekonomikonsult AB

3887

Djursholm

JSS Proaktiv Ekonomi AB

4046

Johanneshov

Mideco Redovisning AB

10471

Huddinge

Passion For Payroll Stockholm AB

13540

Saltsjö-Boo

Setly Sweden AB

31428

Stockholm

Sve&co Ekonomi AB

3775

Tyresö

Win Win Ekonomi AB

46318

Johanneshov

Wist And Partners AB

9865

Stockholm

Utmärkelsen Årets tillväxtbyrå delas ut för sjätte året i följd – länsvis över hela landet. Det går till redovisnings- eller revisionsbyråer som ökat omsättningen minst tre år i följd, drivs som aktiebolag och omsätter minst 3 Mkr. Snabbast tillväxt i länet vinner. Priset är instiftat av Revisionsvärlden och delas i år ut tillsammans med det växande byrånätverket LR Revision & Redovisning.

Martin Hammarström

[email protected]