Ekonomibyrån och Win Win Ekonomi prisas av Visma

Vinnarna av Visma Accounting Awards 2019. Från vänster: Elisabeth Svensson, Ekonomibyrån i Halmstad och Maria Tengvall och Sara Jacobsson, Win Win Ekonomi AB i Stockholm.

Visma Accounting Awards delades ut i veckan på mässan Ekonomi & Företag i Stockholm. Vinnare i kategorin Företagarnas pris blev Ekonomibyrån i Halmstad. Medarbetarnas pris gick till Win Win Ekonomi i Stockholm.

Priset är en halvdagsutbildning med Vismas branschexpert Jan Söderqvist, som driver utbildnings och affärsutvecklingsprogrammet Panalitix.

Företagarnas pris går till en byrå som hjälper sina kunder att nå sina mål och har ett modernt arbetssätt. Medarbetarnas pris delas ut till en byrå som kännetecknas av utveckling, omtanke, arbetsglädje och som får medarbetarna att växa.

Juryns motivering Företagarnas pris:
Hon är redovisningskonsulten som gör företagare trygga, kompetenta och framgångsrika. Hon vänder rädsla för ekonomi till stolthet och glädje, ökar företagens omsättning och jämnar ut osäkra inkomster över året. Hon peppar och säger “Du kan!”. Elisabeth Svensson, Ekonomibyrån i Halmstad, är rådgivaren som varje företagare behöver.

Juryns motivering Medarbetarnas pris:
När vi läser medarbetarnas nomineringar vill vi också jobba på Win Win Ekonomi AB! Medarbetarna förmedlar en känsla av delaktighet, trygghet, stolthet och glädje – något man bara ser på de allra bästa arbetsplatserna, där samtliga vet hur de ska bidra för att utföra ett av de viktigaste uppdragen som finns: Att få Sveriges företagare att utvecklas. Efter sin stora förändringsresa har Win Win nått en helt ny nivå i branschen.

Totalt kom det in ett hundratal nomineringar till Visma Accounting Awards 2019.

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se