Stockholmsbyråer prisas av Visma

Natural Numbers. Foto: Johan Svensk.

Natural Numbers och Keeper heter vinnarna i Visma Accounting Awards, som är programvaruföretaget Vismas branschpris. Båda verkar i huvudstaden och torde vara välkända för Revisionsvärldens läsare.

Natural Numbers, med Tintti Dahlin, var 2021 nominerad till priset Årets framtidsbyrå, som delas ut av branschorganisationen FAR.
Även Keeper, med grundaren Hanna Montoya, har ett par gånger varit nominerad till FAR:s pris. Redovisningsbyrån har även listats bland ”Sveriges Superföretag 2019”.
Visma delar ut priserna i två kategorier: Natural Numbers anses vara särskilt starkt kundarbete:

”En modern redovisningsbyrå med extra allt. De jonglerar med smarta processer, dansar genom arbetsflöden och skapar konfetti för sina kunder genom rådgivning och omtanke. Det här är en redovisningsbyrå som gör det lilla extra för alla sina kunder”, lyder juryns motivering.

Keeper prisas för sitt personalarbete. Juryns motivering:

”En blomstrande byrå där varje medarbetare verkligen räknas och har chansen att växa. Här är skratten mellan kollegorna en viktig del av gemenskapen, och teamet är starkt sammanhållet med en fantastisk “Vi”-känsla”.

Vinnarna korades på mässan Ekonomi & Företag, som hölls i Stockholm i veckan. Priset består av en halv dags workshop inklusive resa, hotell och förberedelser.

Hanna Montoya och Lisa Tunón på Keeper. Foto: Johan Svensk.

Martin Hammarström

[email protected]