Örebros hungrigaste byråer kartlagda

Foto: Scandic Grand Örebro

Snart är det återigen dags att utse Årets tillväxtbyrå i Örebro län. Majoriteten av finalisterna i år är nykomlingar, men några byråer känns igen från förra årets nominerade. Bland annat återvänder fjolårets vinnare Acarta Redovisning, med Anna Kask och Angelica Gustafsson i spetsen. Byrån har haft en kontinuerlig tillväxt de senaste åren, och hade en omsättning på 5,4 mkr i fjol. Acarta Redovisning har fem anställda enligt hemsidan.

Även Stratega Redovisning och Revision återvänder som finalist. Kombibyrån ägs och drivs av den auktoriserade revisorn Carina Thapper, och har totalt fyra medarbetare enligt hemsidan. Förra året hade bolaget en omsättning på 4,1 mkr.

Den enda byrån med bas utanför Örebro är Ekonoma Redovisningskonsult AB, med kontor i Kumla. Byrån har 10 medarbetare och drivs av Hans Waern.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Örebro län

Acarta Redovisning AB
Admit Ekonomi AB
Baker Tilly Örebro (Revan1 AB)
Ekonoma Redovisningskonsult AB
Kjellstrands Redovisningsbyrå AB
LR Revision & Redovisning Örebro/vingåker AB
Stratega Redovisning och Revision AB
Transportrevisioner i Örebro AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Örebro län, går till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretagen Agoy och 24SevenOffice på nätverksträffen Byrålunch.

Byrålunch i Örebro kommer p.g.a pandemin hållas som zoom-möte.. Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

Måns Edén

[email protected]