Dalarnas mest snabbväxande byråer kartlagda

En av dem hårt nischad mot ridsport.

Tio byråer i Dalarnas län tampas om nya utmärkelsen Årets tillväxtbyrå. Priset är instiftat av Revisionsvärlden och mjukvaruföretaget 24SevenOffice och delas ut den 5 oktober i Falun. Bland finalisterna sticker en ut litet extra – Hästsportens Administrativa Center i Borlänge. Byrån drivs av Svensk Travsport och hjälper travsällskap och andra bolag inom hästsport med ekonomi- och lönerelaterade tjänster. Byrån omsatte drygt 8 Mkr i fjol.

De övriga finalisterna är mer traditionella byråer. De flesta har kontor i Falun eller Mora, men spridningen över länet är god.

LR Revision & Redovisning Gävle Hedemora har 13 medarbetare enligt webbplatsen, på båda orterna, och säte i Hedemora. Vini Ekonomikonsult verkar från Säter, medan Avanta Ekonomitjänster finns i Borlänge. Även Addi Redovisning & Revision i Avesta hör till finalisterna.

Vinnaren koras på CloudLunch, en nätverksträff för redovisnings- och revisionsbyråer, som hålls den 5 oktober på Smak Kök & Catering i Falun. Läs mer om lunchen och anmäl dig här.

Finalister Årets tillväxtbyrå 2018, Dalarnas län

Addi Redovisning & Revision AB

Agentumgruppen AB

Avanta Ekonomitjänster i Borlänge AB

Dalec AB

Hästsportens Administrativa Center AB

LR Revision & Redovisning Gävle Hedemora AB

LR Revision Falun/leksand AB

Mora Orsa Ekonomikonsult & Revision AB

Mora Revisionsbyrå AB

Vini Ekonomikonsult AB

 

 

Martin Hammarström

[email protected]