Kronobergs mesta tillväxtbyråer

Här är hela listan på växande redovisnings- och revisionsbyråer.

Växjö

För tredje året i rad är det nu dags att kora Årets tillväxtbyrå, Kronobergs län. Priset går till den byrå som ökat omsättning mest, och samtidigt ökat vinsten. Fem Växjöbyråer och en Ljungby tar i år plats på listan bland finalisterna.

Några namn känns igen från förra årets lista. Vi har revisionsbyrån Crowe Tönnervik, med kontor i Växjö och Älmhult och med Lars Engström som frontfigur. Även redovisningsbyrån Persson & Thorin återvänder som finalist i år.

En nykomling som tar plats bland finalisterna är redovisningsbyrån Ekonova (Ekonovorna AB). Leyla Bekir har rollen som VD, och byrån har totalt elva medarbetare enligt hemsidan. Ekonova har haft en kontinuerlig tillväxt sedan byrån etablerades, och hade senaste räkenskapsåret en omsättning på över 5,6 Mkr.

Den enda byrån utanför Växjö bland årets finalister är LGR Företagsrevision AB, med kontor i Ljungby. Byrån har sju medarbetare enligt hemsidan, och drivs av den auktoriserade revisorn Lars Göransson.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Kronobergs län

Advice Revision i Växjö AB
Crowe Tönnervik Revision AB
Ekonovorna AB (Ekonova)
LGR Företagsrevision AB
Persson & Thorin AB
Revisionscenter i Småland

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Kronobergs län, går till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretaget Agoy på nätverksträffen Byrålunch.

Byrålunch Kronobergs län/Växjö kommer p.g.a pandemin hållas som zoom-möte. Anmäl dig kostnadsfritt idag, så håller vi dig uppdaterad.

Måns Edén

[email protected]