Västernorrlands snabbväxare kartlagda

Esse-grundarna Eva Hörnblad Nilsson och Susanne Hörnfeldt, tillväxtvinnare 2018, i Knausts gedigna marmortrappa.

Snart är det återigen dags att kora Årets tillväxtbyrå i Västernorrlands län, där tio hungriga finalister tävlar om att få kamma hem första pris.

På listan har vi flera revanchsugna finalister från tidigare år:

  • ET Ekonomi, grundades 2006 av Susanne Elfgren och Kerstin Toft, som än idag driver verksamheten. Byrån har fyra medarbetare och har sitt kontor i Bergsåker, i Sundsvall.
  • Ekoni Redovisning AB, redovisningsbyrå som förra årets omsatte drygt 4mkr. Byrån drivs av Angelica Nordlund och har totalt fem medarbetare enligt hemsidan. Kontoret har sin bas i Härnösand.
  • Falck Ekonomipartner, med bas i Domsjö, Örnsköldsvik. Byrån drivs av den auktoriserade redovisningskonsulten Maria Falck, och med sig har hon den auktoriserade redovisningskonsulten Ann Kristoffersson som enda anställd.

Dessutom märks Årets Tillväxtbyrå 2018 i Västernorrland – Esse Revision & Redovisning i Örnsköldsvik. Byrån grundades Eva Hörnblad Nilsson, auktoriserad revisor, och Susanne Hörnfeldt, auktoriserad redovisningskonsult. Ska de ta hem priset igen?

Bland nykomlingarna hittar vi Revecon, som grundades år 2017 av förre detta PwC-revisorn Johan Lindström. Byrån har sin bas i Härnösand och är i dagsläget fyra medarbetare, enligt hemsidan.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Västernorrlands län

Revecon Revision AB
Ekonomiverkstan AB
Falck Ekonomipartner i Örnsköldsvik AB
Contrado Redovisning i Sollefteå AB
Elfgren Toft Ekonomi AB
Ekoni Redovisning AB
Baker Tilly Asplunds AB
S-E Revision & Redovisning AB
AB Skogens Hus
Revidacta Revision AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Västernorrlands län, går till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretaget Agoy på nätverksträffen Byrålunch.

Byrålunch i Sundsvall kommer p.g.a pandemin att hållas som zoom-möte. Anmäl dig kostnadsfritt här.

Måns Edén

[email protected]