Gävleborgs snabbväxare kartlagda

Gävle. Foto: Visit Gävle

Snart är det återigen dags att kora Årets tillväxtbyrå i Gävleborgs län, där hungriga finalister tävlar om att kamma hem första pris. De som ökat snabbast sett till omsättning och vinst tar hem vinsten. Nedan är några av dem kartlagda.

  • Aktiv Revision i Gävle tar sig återigen in på listan bland de nominerade. Byrån är en del av Baker Tilly-nätverket och drivs av Linda Löfgren, Per Niward och Mikael Johansson. Totalt har byrån 20 medarbetare enligt hemsidan, bestående av både redovisningskonsulter och revisorer.
  • Midama ekonomi i Ljusdal startades år 2004 av den auktoriserade redovisningskonsulten Lasse Ottosson, som fortfarande driver byrån. Midama ekonomi har 19 medarbetare enligt hemsidan och hade 2019 en omsättning på 11,4 mkr. Byrån blev Årets tillväxtbyrå i Gävleborgs län redan 2018.
  • GefleRevisorerna AB, en kombibyrå som drivs av de auktoriserade revisorerna Mats Lindblom och Teresia Östmark. Byrån har länge haft en kontinuerlig tillväxt och omsatte förra året 5 mkr. Idag har byrån 6 anställda enligt hemsidan.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Gävleborgs län

Aktiv Revision i Gävle AB
Bjuråkers Bokföringstjänst AB
Ernströms Revisionsbyrå Kommanditbolag
Geflerevisorerna AB
Midama Ekonomi AB
Plus Revision i Hälsingland AB
Revisionsbolaget i Gävle AB
Sanrev AB
Stormyran Företagssupport AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Gävleborgs län, går till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretagen Agoy och 24SevenOffice på nätverksträffen Byrålunch.

Byrålunch i Gävle hålls den 26 november på Söders källa (Södra Kansligatan 22). Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

Måns Edén

[email protected]