Jönköpings snabbväxare kartlagda

Roger Karlsson och Anna Classon, Pelaren Ekonomi, vinnare 2018.

För tredje året i rad är det snart dags att utse Årets tillväxtbyrå i Jönköpings län, där tio hungriga snabbväxare tävlar om att kamma hem första pris.

Förra årets vinnare, Brahe Redovisning, tar återigen plats som finalist. Bolaget ingår i revisions- och redovisningsgruppen Brahegruppen, med kontor i Jönköping och Gränna. I spetsen för redovisningsdelen hittar vi Anders Wardh. I år är även gruppens revisionsdel, Brahe Revision med på listan bland finalisterna, med Stefan Björk som ytterst ansvarig. Bara revisionsdelen hade en omsättning på 23,8 mkr föregående år och redovisningsdelen en omsättning på 9,5 mkr.

På listan märks även flera andra återvändare. Bland annat hittar vi Pelaren Ekonomi, som 2018 kammade hem vinsten och som nu för tredje året i rad står som finalist. Ska de lyckas ta hem priset en andra gång?

Bland finalisterna finns även flera nykomlingar, bland annat kombibyrån Lidhed Boström Redovisning & Revision. Byrån skapades 2017 genom en sammanslagning av Lidheds Revisionsbyrå och Boströms Redovisningsbyrå. Byrån har vuxit successivt, tidigare i år anslöt Jönköpingsrevisorn Fredrik Hedqvist.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Jönköpings län

Advisorgruppen i Jönköping AB
Bareda Redovisning AB
Brahe Redovisning AB
Brahe Revisionsbyrå AB
Bredaryd Ekonomipartner AB
Ekonomibyrån i Tranås AB
Lidhed Boström Redovisning & Revision AB
Pelaren Ekonomi AB
Redovisa Ekonomi Digitalt Online (REDO)
Vätterstadens Revisionsbyrå AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Jönköpings län, går till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretaget Agoy på nätverksträffen Byrålunch.

Byrålunch i Jönköping hålls den 9 december på Restaurang Glädje (Västra Storgatan 9). Beroende på coronaläget kan träffen även hållas på Zoom. Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

Måns Edén

mans.eden@revisionsvarlden.se