Värmlands snabbväxare kartlagda

Foto: Elite Stadshotellet i Karlstad

För tredje året i rad är det dags att kora Årets tillväxtbyrå i Värmlands län, priset till den revisions- eller redovisningsbyrå som ökat mest i länet sett till omsättning och vinst.

Förra tog redovisningsbyrån Stanza hem första pris, som även i år tar sig in på listan bland de nominerade. Byrån grundades 2014 av Yeo Dahlström och har idag 14 medarbetare. Stanza har kontor i Karlstad och Hagfors.

Baker Tilly Fryken återvänder också till listan bland de nominerade. Byrån har sitt kontor i Sunne, och består av sex medarbetare med den auktoriserade revisorn Stefan Backman i spetsen. Baker Tilly Fryken hade en omsättning på 6,3 mkr förra året.

Bland finalisterna märks även flera nykomlingar, bland annat Klarälvens Redovisningsbyrå. Byrån är baserad i Karlstad och drivs av Kjell Andersson. Byrån har 4 medarbetare och hade förra året en omsättning på 5,5 mkr.

En annan finalist är den välkända digitala revisionsbyrån WeAudit. Byrån finns i Karlstad, Stockholm, Göteborg och Årjäng. På Karlstadkontoret sitter den auktoriserade revisorn Urban Johansson som ansvarig. Totalt har byrån 16 anställda, och hade förra året en omsättning på 20,9 mkr.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Värmlands län

Baker Tilly Fryken AB
Ekonomipartner i Wermland AB
Klarälvens Redovisningsbyrå AB
Lingra Redovisning AB
Redovisningsbyrån i Fryksdalen AB
Redovisningstjänst i Säffle AB
Stanza AB
VVDR Redovisning AB
Weaudit Sweden AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Värmlands län, går till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretagen Agoy och 24SevenOffice på nätverksträffen Byrålunch.

Byrålunch i Karlstad kommer p.g.a pandemin hållas som zoom-möte. Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt här.

Måns Edén

mans.eden@revisionsvarlden.se