Få ett skönare workflow på byrån

"Inte ovanligt att redovisningskonsulter hoppar mellan flera olika system."

INBooks Flow hjälper redovisningskonsulter att få ett bättre flyt under arbetsdagen.

Sponsrat innehåll från INBooks

Som redovisningskonsult kan det vara utmanande att få vardagen att gå ihop. Det gäller att ha koll på sina klienter, uppdrag, pep-kontroller och viktiga datum. Med ett smart verktyg kan arbetet organiseras mer effektivt och ge byrån ett bättre workflow!

INBooks Flow är ett molnbaserat program som samlar redovisningsbyråns alla uppdrag på ett och samma ställe. På så sätt kan konsulterna jobba mer effektivt och organisera arbetet smartare. Emelie Söderlund som är affärsutvecklare berättar mer.

– Det är inte ovanligt att redovisningskonsulter hoppar mellan flera olika system för att sköta planering, tidrapportering, kundkontakter, uppdragsbrev och så vidare. Det tar inte bara tid utan ökar även risken att missa något. När du har allt i samma vy blir överblicken mycket tydligare och du får kontroll över arbetsdagen.

Emelie Söderlund har själv arbetat som redovisningskonsult och vet vilka utmaningar som byråerna har. Själv saknade hon att kunna starta arbetsdagen med en tydlig och ständigt uppdaterad lista över dagens uppdrag. Resursfördelningen på byrån blir mer effektiv när byråledaren får tillgång till konsulternas planering och enkelt kan flytta aktiviteter mellan olika personer. Precis lika viktigt är det att hålla kolla på tiden och ta betalt för de timmar som faktiskt läggs ner. I INBooks Flow finns en inbyggd tidtagningsfunktion som kopplas till varje klient. På så sätt underlättas arbetet när fakturaunderlagen ska tas fram och byrån kan se var de är mest lönsamma. Behöver du utföra pep-kontroller kan även det göras direkt i programmet.

Emelie Söderlund

– Men vår mest uppskattade funktion är nog ändå att du kan skapa uppdragsbrev direkt i INBooks Flow och låta klienten signera digitalt med Kivra. Vi räknar med att du sparar minst en timme per uppdragsbrev. Har du flera uppdragsbrev förstår du snabbt vilken otrolig tidsbesparing detta är! Byråns processer kvalitetssäkras och det går smidigt att göra uppdateringar när det är dags för det, berättar Emelie Söderlund.

INBooks Flow släpptes på marknaden i höstas och intresset bland byråerna har varit stort. För att fira den fina starten och få möjlighet att uppmärksamma fler på produkten bjuds redovisningskonsulter in till ett lanseringsevent med föreläsning i Stockholm. Hälsoinspiratören Mårten Nylén är inbjuden för att inspirera och kommer mingla med gästerna efteråt.

– Vi hoppas att så många som möjligt vill fira med oss den 9 mars! Eventet kommer hållas på Downtown Camper by Scandic och även sändas digitalt. Det här är ett perfekt tillfälle att kika närmare på INBooks Flow och se hur ni kan effektivisera arbetet på er byrå, avslutar Emelie Söderlund.

Välkommen till vårt lanseringsevent!

LinkedIn
Facebook

Sponsrat innehåll från INBooks

Martin Hammarström

[email protected]