Aspia Norge skriver ramavtal med 24SevenOffice

Torben Torbjørnsen

Aspia Norge ingår ett ”strategiskt partnerskap” med affärssystemet 24SevenOffice. Enligt ett pressmeddelande har Aspia Norge gjort en utvärdering av ett antal leverantörer och valt 24SevenOffice som ”ett av sina föredragna redovisningssystem”.

I ett pressmeddelande från 24SevenOffice citeras Torben Torbjørnsen, vd för Aspia Norge. Han är en av personerna bakom Prokuria Polar, köptes av Aspia i våras. Tanken är att expandera i Norge genom förvärv.

“Att välja 24SevenOffice som ett av våra huvudsystem och partner i Norge var ett beslut som togs efter noggrant övervägande av Aspia Norges behov och värdet som vi vill leverera till våra kunder. 24SevenOffices molnbaserade affärssystem stack ut för sina robusta funktioner, användarvänliga gränssnitt och den flexibilitet det erbjuder för att anpassa sig till våra specifika krav”, säger Torben Torbjørnsen i pressmeddelandet.

24SevenOffice är ett etablerat affärssystem i Norge. Sedan några år säljs systemet även i Sverige, här har det gått trögare. 24SevenOffices aktie handlas i Sverige. Under det tredje kvartalet i år ökade koncernens försäljning med 33 procent till 81 Mkr. Rörelseresultatet EBIT landade på minus 30 Mkr.

Martin Hammarström

[email protected]