24Sevenoffice skriver mångmiljonkontrakt med hotellkedja

Quality Hotel Friends i Solna. Foto Nordic Choice.

Det norsk-svenska affärssystemet 24Sevenoffice har tecknat ett mångmiljonkontrakt med hotellkedjan Nordic Choice, med storägaren Petter Stordalen. Det skriver Computer Sweden.
I samma veva lanserar bolaget en ny version av sin AI-motor, som utgör grunden i det nya hotellkontraktet. Avtalet har gjorts i samarbete med norska it-konsulten Propell Group och kontraktsvärdet uppskattas till cirka 30 miljoner kronor över fem år. Kontraktet innebär att Nordic Choice blir 24Sevenoffices största kund.

”Automatiserad och AI-driven redovisning är inte längre en framtidsvision, utan något som är tillgängligt redan idag. Flera stora företag, däribland HSB i Sverige och redovisningsbyråer som PwC och BDO i Norge är redan i gång med att implementera lösningen. För våra kunder och partner innebär det en möjlighet att få ett försprång gentemot konkurrenter, leverera mer värde till sina kunder och samtidigt frigöra resurser för att utveckla verksamheten”, säger Börge Granli, som är Sverigechef på 24Sevenoffice, till Computer Sweden.

24Sevenoffice, var tidigt ute med ett molnbaserat affärssystem, är stora i Norge och vill slå sig in på den svenska marknaden för ekonomisystem. Målet sägs vara att fördubbla omsättningen och antalet anställda i Sverige under det kommande året.

Martin Hammarström

[email protected]