Wrebit i avtal med Telenor

Bokföringsappen till telebolagets småföretagskoncept.

Från vänster: David Wengbrand vd och grundare, Evelina Parheden marknadschef, Alexander Westerling utvecklingschef, Björn Kapstö sälj- & kommunikationschef.

Bokföringsappen Wrebit har inlett ett samarbete med operatören Telenor. Enligt ett pressmeddelande ska Telenor erbjuda Wrebits tjänster till sina kunder i småföretagarkonceptet Telenor Driva eget.

“Att Telenor paketerar Wrebit i sitt erbjudande känns helt rätt och är för oss ett steg i rätt riktning för att bli Nordens största fakturerings- och bokföringsapp”, säger Wrebits vd och grundare David Wengbrand.

Av utskicket framgår att Telenor vill erbjuda småföretagen en ”helhetslösning”. Idag erbjuder Telenor bland annat mobila betalningslösningar och växeln direkt i mobilen genom tjänsten Driva eget. Genom Wrebit kan hela företagets fakturering och bokföring skötas via mobilen vilket ska göra det enklare för småföretagen.

Wrebits sälj- och kommunikationschef Björn Kapstö uppger till Revisionsvärlden att samarbetet är utformat så att företagaren vid en teckning eller förlängning av Telenor företagsabonnemang får Wrebit 3 månader gratis. Det är Wrebit som äger sin egen relation till kunden.

Ger ni Telenor provision på den försäljning ni får genom deras portal?

“Hur exakt det ser ut med avtalet mellan Wrebit och Telenor kan jag inte helt svara på. Men vi båda är väldigt nöja och brinner verkligen för att göra livet enklare för småföretagandet i Sverige”, säger Björn Kapstö.

Revisionsvärlden har tidigare skrivit hur Ulricehamnsföretaget Wrebit i fjol tog in tio miljoner kronor i nytt riskkapital med målet att bli störst i Norden inom mobil bokföring. I finansieringsrundan deltog Aggregate media tillsammans med redan befintliga ägare.

Finwire

[email protected]