Wrebit i avtal med Cabonline

 Skräddarsyr appen för tusentals taxiåkare.

David Wengbrand

Taxikoncernen Cabonline har ingått ett avtal med bokföringsappen Wrebit som ska göra det möjligt för Cabonlines taxiförare sköta bokföringen för sina taxiföretag helt mobilt. Cabonline Group är Nordens största taxikoncern och bistår taxiåkerier i Norge, Finland och Sverige med bokningstjänster och tekniska lösningar. I Cabonlinekoncernen ingår bland annat kedjorna Taxi Kurir och Sverigetaxi. Wrebits sälj- & kommunikationschef Björn Kapstö är förtegen om detaljerna i avtalet men uppger till Revisionsvärlden att man kommer att specialanpassa Wrebits app för Cabonlines åkare för att underlätta deras bokföring och administration. Många taxiåkare är egenföretagare med relativt små bolag.

”Den här affären är ännu ett bevis på att stora företag i Norden verkligen tror på en digitalisering av bokföring och verkligen vill underlätta livet för tusentals småföretag. Vi väldigt stolta över att inleda ett samarbeta med Cabonline och att nu kunna helt automatisera bokföringen för dess åkare”, säger Wrebits vd David Wengbrand i ett pressmeddelande.

Innan sommaren tog Ulricehamnsbaserade Wrebit in 10 miljoner i riskkapital från bland annat Aggregate media för att ytterligare stärka försäljningen och marknadsföringen, se separat artikel.

Martin Hammarström

[email protected]