“Vi vill vara kundernas quartermaster”

Q43-Company är Årets Tillväxtbyrå i Västmanland.

Stolta vinnare: Kerstin Karlsson och Elin Carlsson, Q43-Company.

Redovisningsbyrån Q43-Company är Årets Tillväxtbyrå 2018 – Västmanlands län. Priset är nytt och kommer under hösten att delas ut till 21 byråer i lika många län. Vinnare är den byrå som bäst lyckats kombinera tillväxt, vinst och soliditet i en undersökning från kreditupplysningsföretaget UC. Två medarbetare från Q43 tog emot diplomet på nätverksträffen CloudLunch som hölls i Västerås på torsdagen. Revisionsvärlden ställde några frågor till redovisningskonsulten Kerstin Karlsson.

Berätta om er byrå!

”Bolaget är gammalt, men vi startade med redovisning 2014 här i Västerås. Nyligen öppnade vi ytterligare ett kontor i Sälen, Dalarna.”

Varför i Sälen?

”Ägarna har förankring i Dalarna. På Sälenkontoret har vi många kunder på olika sätt har kopplingar till vinterturism, exempelvis restauranger.”

Det låter som om ni i Västerås måste rycka in och bistå när det är högsäsong där uppe?

”Det stämmer. Och de hjälper oss med kunderna i Mälardalen när de har mindre att göra. All programvara är ju i molnet numera.”

Varför heter byrån Q43?

”Det är från Q i James Bond. Vi vill vara kundernas quartermaster, som stödjer dem med verktyg, balans- och resultatrapporter.”

Läs mer om nätverksträffen CloudLunch här.

Martin Hammarström

[email protected]