Västernorrlands byråer kliver upp

Här lunchar länets snabbväxare.

Marmortrappan på Knaust. Foto Elite Hotels.

Den 7 november är det dags för CloudLunch i Sundsvall. Små och stora byråer möts på anrika hotellet Knaust för att nätverka och se automatiserade redovisningslösningar i absoluta framkanten. De kommer även att få vara med vid den högtidliga utdelningen av ett nyinstiftat pris. Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2018 går till den revisions- eller redovisningsbyrå i Västernorrlands län som växer snabbast och samtidigt ökar i vinst och soliditet, enligt en specialbeställd undersökning av kreditupplysningsföretaget UC. Följande byråer tampas om det åtråvärda diplomet:

Apelca Redovisning (Modern Ekonomi i Örnsköldsvik)

Baker Tilly Asplunds AB

Block Revisionsbyrå AB

Elfgren Toft Ekonomi AB

Ess2 Redovisning & Revision AB

Företagsliv i Sundsvall AB

Klok Redovisning Sundsvall AB

Revidacta Revision AB

S-E Revision & Redovisning AB

Y-Ekonomi AB

Bland finalisterna märks ess2, som drog igång 2014 – bland annat av personer med bakgrund på EY. Byrån har vuxit snabbt och har idag 17 medarbetare i Sundsvall och sex i Ånge. Allt enligt den egna webbplatsen.

Till snabbväxarna hör även Baker Tilly Asplunds, som grundades redan 1986 av revisorn Ola Asplund. Sollefteåbyrån har kontor även i Ramsele och Kramfors och omsatte i fjol 15 Mkr.

En tredje finalist är Klok Redovisning, en Sundsvallsbyrå med auktoriserade redovisningskonsulten Lena Magnusson i spetsen.

Fotnot: Utmärkelsen Årets tillväxtbyrå delas ut av Revisionsvärlden och programvaruföretaget 24SevenOffice. Priset går till den byrå i varje län som växer snabbast och samtidigt ökar både vinst och soliditet. Diplomen delas ut på CloudLunch, en serie nätverksträffar som arrangeras över hela Sverige. Läs mer och anmäl dig kostnadsfritt till CloudLunch Sundsvall.

 

Martin Hammarström

[email protected]